Jagul napisał(a):

Markusiku skrytykowałeś pojedyncze zagranie. Nijak się to ma do nagonki na Polaków jaką prezentujesz, więc przestań z siebie robić debila większego niż jesteś.
Rozumiem, że Ty masz autonomię w decydowaniu kiedy reprezentant PMS mówi coś z sensem, a kiedy nie?
|

Mówienie, że przez Urygę i innych Polaków tracimy wiosną bramki to jest robienie nagonki czy stwierdzenie faktu?
Wystarczyło przywołać to jedno zdanie, by obnażyć tradycyjną głupotę i kłamstwo Twoich słów, a także pokazać, kto tu naprawdę jest, cytując, "debilem" i na dodatek fanem jeszcze większego debila.

Nie muszę do tego przywoływać swojej krytyki na przykład Baeny, Eneko, czy niegdyś Benito lub dzisiejszej samego Rude, za porażkę w walce z mentalnym przygotowaniem zespołu do meczu.
A z tą autonomią to boskie jest.

Skomentuje to tak: gdyby jakiś trener powiedział, że kochankiem Jądraszewskiego jest Koaliczek, to ktoś miałby autonomię, by ocenić czy mówi on z sensem czy nie miałby?
Podoba mi się jak wielki problem macie z tym, że jakiś trener chwali Rude i pozytywnie ocenia zarówno jego warsztat jak i możliwości taktyczne dzisiejszej Wisły.

Jak bardzo was skręca narracja miażdżąca Wasze kretyńskie gadanie o "alfonsie z Kostaryki" nie mającego pojęcia o trenerce. Pewnie mnie też wściekałoby, gdyby słowa jakiegoś mojego guru były tak bardzo mieszane z błotem przez osoby, które mają jakąś wiedzę w rzeczonym temacie.