Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2024, 16:48
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Markusiku skrytykowałeś pojedyncze zagranie. Nijak się to ma do nagonki na Polaków jaką prezentujesz, więc przestań z siebie robić debila większego niż jesteś.
Rozumiem, że Ty masz autonomię w decydowaniu kiedy reprezentant PMS mówi coś z sensem, a kiedy nie?

Mówienie, że przez Urygę i innych Polaków tracimy wiosną bramki to jest robienie nagonki czy stwierdzenie faktu?

Wystarczyło przywołać to jedno zdanie, by obnażyć tradycyjną głupotę i kłamstwo Twoich słów, a także pokazać, kto tu naprawdę jest, cytując, "debilem" i na dodatek fanem jeszcze większego debila.

Nie muszę do tego przywoływać swojej krytyki na przykład Baeny, Eneko, czy niegdyś Benito lub dzisiejszej samego Rude, za porażkę w walce z mentalnym przygotowaniem zespołu do meczu.

A z tą autonomią to boskie jest. Skomentuje to tak: gdyby jakiś trener powiedział, że kochankiem Jądraszewskiego jest Koaliczek, to ktoś miałby autonomię, by ocenić czy mówi on z sensem czy nie miałby?

Podoba mi się jak wielki problem macie z tym, że jakiś trener chwali Rude i pozytywnie ocenia zarówno jego warsztat jak i możliwości taktyczne dzisiejszej Wisły. Jak bardzo was skręca narracja miażdżąca Wasze kretyńskie gadanie o "alfonsie z Kostaryki" nie mającego pojęcia o trenerce. Pewnie mnie też wściekałoby, gdyby słowa jakiegoś mojego guru były tak bardzo mieszane z błotem przez osoby, które mają jakąś wiedzę w rzeczonym temacie.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując