Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2024, 11:30
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem że przy zawalonym drugim gol przez Villara z Carbo (brak doskoku) oraz pierwszy gol przez Ratona (stał jak kołek w bramce) gdy widział że Uryga zaspał to też polscy zawodnicy?

Od meczu z Płocku zmienili obywatelstwo?
Pierwszy gol zawalił Uryga, drugi Duda na spółkę z Villarem, ale bardziej Duda który za późno zaczął podbiegać do Majewskiego (podanie było idealne). Sugeruję obejrzeć skrót a nie polegać na relacji tekstowej.

Przy obu golach Raton niewiele miał do powiedzenia, trzeba być niezłym farmazoniarzem żeby winić bramkarza za sam na sam przy bardzo mocnym mierzonym strzale. Przechodzisz sam siebie w lansowaniu polskiego drewna, aż tak Cię boli dupa bo wunderkidy Krzyżanowski z Olejarką nie grają?

Uryga gra tragicznie w obronie któryś mecz z rzędu. Wolny, niezwrotny, źle się ustawia i przynajmniej raz na mecz odwala coś ekstra. Jakby po jego stracie z Petrochemią w naszym polu karnym padł gol to może niektórzy przejrzeliby na oczy.

Niestety, ale najsłabsze elementy w składzie to te polskie. Dobrze że Żyro dzisiaj uratował honor. Ale nie musi tak być. Niech w najbliższym meczu Jaroch z Łasickim dadzą jakościowe zmiany. Niech Duda ruszy dupę. A najbardziej liczę na Gogóła że wróci do formy, bo to zawodnik który naprawdę może robić różnicę.

P.S. Żyro oddał trzy groźne strzały, z czego padł jeden gol. Sobczak to nawet nie wiem co robił na boisku. Kto przeszedł obok meczu?
P.S. 2 Takiego kaca jak Ty z FraMatem po odwrócenia meczu na korzyść Wisły to ja mam po frajerskich przegranych, albo gdy nas sędzia skręci. Co to o Was mówi?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.04.2024 o godz. 11:43.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując