Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2024, 22:21
OnizukaTSW napisał(a):Wyświetl post
Akurat ja tak nie twierdzę, zresztą zaznaczyłem w swoim komentarzu, że awans do finału PP cieszy i jest to niewątpliwy sukces. Ale nie może ten fakt przysłaniać nam tego, że rządy Królewskiego są nieudolne, a sportowo cofnęliśmy się. Biorąc pod uwagę ile kasy jest przepalanej, to fakt, że się zastanawiamy czy w ogóle do baraży wejdziemy jest dla mnie kolejnym blamażem.

W tym cała kwestia, że klub jest nieudolnie zarządzany od lat, kulminacją była hegemonia rodzinki i marnowanie kosmicznej w porównaniu do dzisiaj wydawanej kasy. Sportowo się cofnęliśmy? Przecież Królewski przejmował Wsłę na chyba 10 miejscu z marnymi szansami na baraże. To zatrudnienie Kiko zmieniło sytuację.

Królewski zatrudniając Kiko, a potem Rude próbuje odwrócić kartę. Finał PP tego dowodzi, pokazuje że idziemy w dobrą stronę. Dlatego jego znaczenie jest umniejszane. Wygrane mecze, wymęczone, za to przegrane nawet po sędziowskich przekrętach zasłużone. To jest tak jaskrawa czarna propaganda, że zwyczajnie wstyd.

Więc jeżeli komuś przydadzą się tabletki to na pewno nie mnie.

Wiadomo, że Królewski ma swoje wady, dużo jest do poprawienia, ale trzeba Wiśle nawet z Królewskim u steru, życzyć dobrze, a nie trzymać kciuki za porażki. A część kibiców takie właśnie sprawia wrażenie.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.04.2024 o godz. 22:25.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując