Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2024, 21:18
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Oj ktoś tu pomylił hejt z ujmijmy to "wiedzą", przeczuciem i logiką
To jest ta wiedza, przeczucie i logika, a nie ordynarny hejt?

Jaroo1 napisał(a):
Wolfy, kolejny odklejeniec i po.......eniec
Jaroo1 napisał(a):
Wolfy jest znany z nienawiści do Sobola i lizania rowa klanowi truskolaskiemu. (...) Imbecyl, który się kreuje na znawce, na obiektywnego. I jeszcze na kulturnego. Musiałem chama podsumować.
Jaroo1 napisał(a):
Tak jak się mówi, że może osoba x u księdza na kolanach siedziała i ma awersję do księży to wydaje mi się, ze wolfy mógł siadać na kolanach u Sobola.
Jaroo1 napisał(a):
ja nie myslałem, że ten Rude to jest taki ch.j podły
Jaroo1 napisał(a):
Debile jeszcze bronią oszusta.
Jaroo1 napisał(a):
powinien zostać na kopach wyniesiony. Wiadomo, ze się obsra i tylko szczeka na tym x
Jaroo1 napisał(a):
Tak wam jebaniec w głowach namieszał, że bronicie gówna
Jaroo1 napisał(a):
Rude do wyjebania, JK do zaorania
Jaroo1 napisał(a):
.......enie zaściankowców zakompleksionych
Jaroo1 napisał(a):
Rude się do dupy nadaje.
Jaroo1 napisał(a):
Ten Lesiu to na prawdę ma jakąś chorobę psychiczną.
Jaroo1 napisał(a):
Leszek nie dostanie kary bo ma dwubiegunówkę i jemu wolno pisać wszystko. Teraz akurat mu się włączył tryb lizania dupy (...)to chory człowiek.
To nie hejt, tak? Zresztą sam sobie tu odpowiadasz pokazując, co naprawdę myślisz i jeszcze potem się plujesz, że ludzie nazywają hejtera hejterem.

Jaroo1 napisał(a):
Gardzę tymi kopaczami poprzepłacanymi, bez ambicji a jeszcze bardziej analitykiem-trenerem i ich szefem Zaskrońcem.
Jaroo1 napisał(a):
To forum dawno zeszło na psy i każdy o tym wie. A jezyk czy ogólnie poziom dyskusji jest taki jaki sami użytkownicy wyznaczyli.
Rzeczywiście piękny wyznaczasz ten poziom, piękny.

Forum zeszło na psy głównie przez takich hejterów.

A Rude, którym gardzisz podobnie jak pozostałymi pracownikami klubu, na razie nie przegrał jeszcze ani awansu do ekstraklasy ani nawet finału Pucharu Polski. Nie zrobił jeszcze żadnego błędu, którym przekreślił by to. Póki co doszedł dalej niż jakikolwiek inny trener Wisły w ostatnich 12 latach. Być może rzeczywiście nie uda mu się awansować do ekstraklasy, jest to możliwe. Dla ciebie niewątpliwie będzie to powód do dumy i radości, ale dla Wisły i jej kibiców tragedia.
Ostatnio edytowane przez Markus : 18.04.2024 o godz. 21:32.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując