Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2024, 12:44
Zgadzam sie Karherop. Ta liga jest tak, nie wiem jakiego slowa uzyc, zeby oddac klimat tej ligi, ale tutaj wystarczy jebac na tylku 90 minut po murawie i jeden-dwa razy w tym czasie wykazac sie jakims blyskiem umiejetnosci i wygrywasz mecz. U nas problem jest taki, ze nie ryjemy dupa po murawie, mamy wyjebongo na wiekszosc meczy, bo zakladamy ze wygraja sie same. Tzn zawodnicy. Ale ze tak jest to wynika z tego jak wyglada klub od srodka.
Jak Rude zostal wybrany to ja nawet neispecjalnie sie interesowalem kto to jest. Patrzylem jakie za tym wyborem ida dzialania i poszly zupelnie zadne. I napisalem, ze Rude moze byc dobrym trenerem, ale nie sprawdzi sie u nas. I niestety wszystko wskazuje na to, ze mialem racje. Choc chce sie mylic i niech Rude wygra PP, zrobi awans w barazach po dramatycznych dwoch meczach u nas, niech klub zarobi na tych barazach kolejne 2 mln, zrobi ten puchar i niech krolewski odetchnie z ulga. Bardzo bym chcial. Ale niestety pewnie mam racje i bez wypalenia tej obrzydliwej wewnetrznej struktury do zera, zatrudnienia zupelnie nowych ludzi i zmiane mentlanosci z "jestesmu wielcy i wszyscy przed nami klekna" na "Wisla byla kiedys wielka i mamy zaszczyt i obowiazek przywrocic jej dawny blask zapie%*(%*laniem wiecej niz inni" zaden trener tutaj nie osiagnie zadnych zadowalajacych wynikow.
Odpowiedz cytując