Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2024, 21:24
Cytat:
Ty nazywający Rude strzałem w kolano jeszcze zanim odbył pierwszy trening?
Wow. Miałem rację jak widać.

A po co mam mieć wiedzę o czyimś warsztacie? Chyba widzę jaką miał karierę, gdzie robił, że mu nie wyszło nigdzie itd. to wiadome było, że tym bardziej nie wyjdzie mu w toksycznej Wisle.

A mówienie, że trzeba trenera znać itp. Gówno a nie trzeba. Równie dobrze ot bym teram mogł powiedzieć "ej taki Sobolewski jest, zobaczcie gdzie robił, w jakiejś Wiśle Kraków, w jakiejś Wiśle Płock, w ekstraklasie. Weźmy go to nam zrobi awans".

Zaskroniec wynalazł swój kolejny wynalazek, a ty nie znając go podnieciłes się, ze złapaliśmy pana Boga za nogi.

Udawaj dalej najmądrzejszego, a jak widac gówno się znasz. Jedyne co możesz to sobie popisać o Hiszpanach, jacy są zajebiści i jak zatrudnienie trenera z Hiszpanii da wiele Wiśle.

Ten twój i Zaskrońca, trener analityk, ten wasz farmazon na stanowsku trenera został ośmieszony przez PMS. Wielki trener teoretyk z zachodu ma:
- gorszą średnią pkt niż Sobol nawet w tym sezonie (w poprzednim mial jeszcze lepszą dzięki seri 7 wygranych)
- strzela mniej bramek niż drużyna Sobola czy Jopa
- nie umie normalnie wygrać meczu, wszystko oprócz Miedzi to wygrane 1 bramką
- nie umie strzelić więcej niż 2 goli rywalowi. Za Jopa i Sobola Wisła strzelała właściwie co trzeci mecz od 3 do 6 bramek w jednym spotkaniu

To jest całkowita kompromitacja AI, Zaskrońca, Rude i Markusa. Cienias Sobol i żółtodziób Jop (tu oczywiście malutka próba meczów) ograli fachowca nie ztej Ziemi - Rude. Także już powoli się może Pan Albert pakować.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując