Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2024, 18:17
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Przechodzisz szybciej z defensywy do ataku niż drużyna Rude.

Chciałbym naprawdę żeby Rude broniło coś więcej niż Twoje posty o średniej i kredycie zaufania dla nowego trenera. Nie wiedzę najmniejszego powodu by miał jakiś specjalny status wśród kibiców bo jest z Hiszpanii, ładnie mówi o pilce czy pracował w projekcie Beckhama.

Ot jeden z wielu trenerów którego wyjaśniają, Łobodzinskie, Żurawie czy inne Banasiki.
Jak napisałem - to są Twoje projekcje. Ja się nie bronię bo nie mam przed czym, Ty za to z miejsca zacząłeś rozkręcać histerię i potem krzywo się z tego tłumaczyć. Ja nadal uważam że Rude daje radę, ale niektórzy nasi piłkarze (zwłaszcza nasze młode talenty) to już niekoniecznie. Łobodziński to nie wiem jak niby Rude wyjaśnił (chyba w Twoich mokrych snach), Żuraw dostał prezent od cymbała Krzyżanowskiego a i tak nie dowieźli wygranej. Dużo rzeczy Ci się przedstawia...

A ja mam czas, poczekam z oceną. Nie muszę bredzić że zwolnią Rude po Arce, po paśmie przegranych bo nie potrzebuję zwracać na siebie uwagi. Zwłaszcza głupotą.

Wejście Junki ożywiło mecz i zamknęło autostradę po naszej lewej stronie, zobaczymy jak wypadną z mniejszą ilością młodego drewna w składzie. Oby lepiej.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.04.2024 o godz. 18:25.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując