Wyświetl pojedynczy post
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2024, 22:48
MMTS napisał(a):Wyświetl post
Zaraz wiocha. Może mi się chyba nie podobać jak trener pieprzy takie dyrdymały prawda? Grali piach przez 75 minut a on wciska ludziom że grali fantastycznie ?
Lepiej jak powie: graliśmy monotonnie, nudno ale zremisowaliśmy bo do końca walczyliśmy chociaż o 1 pkt.
Nie byłem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem Rudego. A takie uwagi świadczą tylko o tym że masz problem ze czytaniem że zrozumieniem.
Mówiąc rzeczy wbrew temu co się widzi można oceniać trenera jako odklejonego. Taki sam syndrom miał Sobol po pewnym czasie i to samo zaczyna pojawiać się u Alberta.
Nie wiem czy zauważyłeś, że jednak można pozytywnie ocenić jego reakcje na wydarzenia boiskowe co oznacza że potrafi analizować. Problemem jest jednak przygotowanie do meczu już od 1 minuty. Dzisiejszy mecz nie był przypadkiem. I nie zasłaniaj się słabym składem i kontuzjami.
Może po prostu to nie jest ten gość o którego nam chodziło na ławce Wisły?
Myślę że łatwiej się dojebac za opinie niezgodna że swoim tokiem myślenia ale polecam. Nie boli.
nie jestem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem Rude ....tylko szlak mnie trafia jak dzbanowco chce uslyszec po meczu prawde czyli : jestesmy beznadziejni - ten , tamten jest huyjowy i wogole na nic nie zaslugujemy ....nie pisze tu o warsztacie Rude - tylko o przypierdalaniu sie do tego ze cos powiedzial na konferencji - no tak , maila od razu wyjebac prawde po 3 miesiacach : jestesmy dziadami ......to by tutejszych blaznow pocieszylo ? nie tak buduje sie druzyne , a tu kilku-kilkunastu idiotow wymaga wlasnie tego od trenera , chlop dzwiga co ma co moze - - nie porownuje go do Sobola bo wg mnie ( a jest to tylko moje prywatne zdanie) ma duzo slabsza kadre
Odpowiedz cytując