Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2024, 22:02
Myślę, że stąd, że:

- mimo wszystko ten skład powinien walczyć o top 2
- nie tyle piłkarze są winni co Królewski więc pojawia się frustracja, że nie umie on w żaden sposób tego klubu przygotować do sezonu (chore transfery zimowe)
- dużo Jaro gada, wiele obiecuje, wymyśla ciągle nowe bajki np o AI itp. czym jedynie rozbudza te nadzieje, że teraz może, z tym nowym pomysłem, to ruszy

Skład mamy spokojnie na awans (powiedzmy, ż 15 graczy na poziomie jest) ale są demobilizowani postawą JK, Kiko i 20 ćwoków z szatni. To tworzy tę toksyczną atmosferę, która nie pomaga ani tym 15 graczom, ani trenerowi.
My gramy w I lidze. To jest poziom półzawodowy. Nie oszukujmy się, że tu trzeba jakichkolwiek cudów. W miarę normalna atmosfera, 15-20 kopaczy normalnych i szczególnie na przestrzeni 2 sezonów można awans zrobić.

Myślę, że wiele osób ma takie rozumowanie. Ja np. się wkurzam na JK za to, że takie gówno ulepił, sprowadza jakiegoś analityka na trenera, cuda obiecuje i bajki wymyśla, a na konie sprowadza grubasa itp. zamiast się wziąć za konkretną robotę.
Ludzie co kilka sezonów pograli w Football Managera by to lepiej ogarnęli.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując