Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2024, 20:08
Kozak może odpalić w normalnym klubie. Nasz jest patologiczny. Pokaż mi trenera nawet uznanego, co ulepi coś z GÓWNA. My zimą sprowadziliśmy jakiegoś Bregu, który ma chyba astmę, dziecko bo chyba liczyliśmy na 800 plus - Dziedzica, grubasa Omraniego bo chyba chcemy być klubem tolerancyjnym, i jakiegoś cienkiego bramkarza, który nawet nie może grać.
Jednocześnie w kadrze mając całą plejadę połamańców jak Junca, Żyro, Basha, Sapała i kolejnych jak Talar czy Gogół, którzy dołączyli do ekipy połamanych i chyba dopiero wtedy (już nie chce mi się sprawdzać) następowały te super wzmoceninia zimowe (oprócz Bregu, który przyszedł wcześniej)

To jest wariatkowo. Tutaj psycha by wysiadła papieżowi albo nawet Chrystusowi. Także tym bardziej człowiek, który potrzebuje optymalnych/dobrych warunków do pracy, rozwoju, szybko tu zwija mandżur i myśli tylko jak uciec.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując