Wyświetl pojedynczy post
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2024, 19:18
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Jak odliczyć Goku od kontuzjowanych bo i tak jest cienki. To mieliśmy tylko brak Alfaro i kogoś na prawej stronie, czyli słabego Jarocha i Szota.

Także mimo wszystko to nie były wielkie ubytki kadrowe.

Jak spojrzymy bliżej na sytuacje w kadrze to okazuje się, że nasz największy zimowy hit transferowy, nawet w takim meczu zaczyna na ławce, a gra cienki Baena. Bregu, człowiek, który przyszedł z I ligi tureckiej, czyli raczej lepszej niż nasza I liga, człowiek, który tam grał regularnie, człowiek, który od 3 miesięcy nie może zrobić formy na grę w Wiśle chociażby przez 70 minut.

Każdy tydzień i każda kolejka ligowa przynosi wstyd dla Wisły i kibiców. Projekt pt. Królewski, Rude i AI jest rozmontowywany brutalnie przez rzeczywistość punkt po punkcie, krok po kroku.

Jesteśmy pośmiewiskiem w tej zjebanej I lidze.

Mecz żałosny, zero walki, zero ambicji. Chaos. Wybijanie piłki, lagi do przodu. To pokazuje, że chłopcy już nie mają pojęcia co grać, boją się podejmować decyzje w ofensywie czy ryzyko z tyłu. Powrócił ten strach w oczach i nogach kopaczy.

Trener Albert Rude, średnia 1,38. Bilans 3-2-3. 3 mecze bez zwycięstwa pod rząd.
To jest ....a tak wielki dramat, że nie spodziewałem się na początku, że może aż tak źle to wyglądać.

Moje kolejne analizy, że skończył się z miesiąc temu efekt nowej miotły i teraz już będzie tylko gorzej, potwierdziły się. Punktujemy gorzej, gramy gorzej. Właściwie to już nawet nie wiadomo czy jest sens o tych barazach myśleć bo i po co? Żeby znowu zebrać 4:1 i się w....ić po raz kolejny?

Rok temu przegraliśmy z ZS mecz o awans bezpośredni. Nie zdziwię się jak w tym roku przegramy gdzieś 1-3 kolejki przed końcem możliwośc gry w barażach.

Daję kolejną szansę markusom i drozdom na przeprosiny, za obrażanie mojej osoby. Jeśli nie zrobicie tego teraz, to po następnych kolejkach macie przerpaszać głośniej.
Bezinteresownie tego nie piszą więc zawsze jakoś odwrócą kota ogonem.
Wg ich narracji sezon już jest sukcesem bo jest finał pp, a awans jak nie teraz to może kiedy indziej, wszak wszystko idzie dobrze tylko ta mentalność kopaczy.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 13.04.2024 o godz. 19:23.
Odpowiedz cytując