|
Jak odliczyć Goku od kontuzjowanych bo i tak jest cienki. To mieliśmy tylko brak Alfaro i kogoś na prawej stronie, czyli słabego Jarocha i Szota.
Także mimo wszystko to nie były wielkie ubytki kadrowe.
Jak spojrzymy bliżej na sytuacje w kadrze to okazuje się, że nasz największy zimowy hit transferowy, nawet w takim meczu zaczyna na ławce, a gra cienki Baena. Bregu, człowiek, który przyszedł z I ligi tureckiej, czyli raczej lepszej niż nasza I liga, człowiek, który tam grał regularnie, człowiek, który od 3 miesięcy nie może zrobić formy na grę w Wiśle chociażby przez 70 minut.
Każdy tydzień i każda kolejka ligowa przynosi wstyd dla Wisły i kibiców. Projekt pt. Królewski, Rude i AI jest rozmontowywany brutalnie przez rzeczywistość punkt po punkcie, krok po kroku.
Jesteśmy pośmiewiskiem w tej zjebanej I lidze.
Mecz żałosny, zero walki, zero ambicji. Chaos. Wybijanie piłki, lagi do przodu. To pokazuje, że chłopcy już nie mają pojęcia co grać, boją się podejmować decyzje w ofensywie czy ryzyko z tyłu. Powrócił ten strach w oczach i nogach kopaczy.
Trener Albert Rude, średnia 1,38. Bilans 3-2-3. 3 mecze bez zwycięstwa pod rząd.
To jest ....a tak wielki dramat, że nie spodziewałem się na początku, że może aż tak źle to wyglądać.
Moje kolejne analizy, że skończył się z miesiąc temu efekt nowej miotły i teraz już będzie tylko gorzej, potwierdziły się. Punktujemy gorzej, gramy gorzej. Właściwie to już nawet nie wiadomo czy jest sens o tych barazach myśleć bo i po co? Żeby znowu zebrać 4:1 i się w....ić po raz kolejny?
Rok temu przegraliśmy z ZS mecz o awans bezpośredni. Nie zdziwię się jak w tym roku przegramy gdzieś 1-3 kolejki przed końcem możliwośc gry w barażach.
Daję kolejną szansę markusom i drozdom na przeprosiny, za obrażanie mojej osoby. Jeśli nie zrobicie tego teraz, to po następnych kolejkach macie przerpaszać głośniej.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|