Markus napisał(a):

Wklejane tutaj analizy nie są moje. Za każdym razem podaję ich źródło. Ja pisząc analizy nigdy się ich nie wypierałem. W którym miejscu te, które wkleiłem są fałszywe i nie opisują prawidłowo taktyki Wisły?
Wskaż.
Nie potrafisz? Dziękuję.
Jakiś trener opisał mecz inaczej, pokazał, że to pustosłowie, a na boisku było coś zupełnie innego?
Wskaż. Potrafisz?
Nie, Ty jedyne co potrafisz, to nazywać niepasujące Ci do narracji opisy gry Wisły "pustosłowiem" i nie widzieć tego, na co pokazują. Typowe. Pozytywnych dla Omraniego wypowiedzi w Rumunii też nie widziałeś. Widziałeś za to, że niby Rude nie słucha Jopa.
Typowy manipulant.
A sukces w postaci awansu do finału Pucharu Polski to nie "pudrowanie trupa", tylko wspaniałe osiągnięcie Wisły, najlepsze od 12 lat. Jak bardzo Ci się ono nie podobało i jak mocno Cię ono zdenerwowało, pokazałeś już obrażając cieszących się po tym meczu kibiców na forum.
Bo to nie Sobolewski pokonał Piasta i Widzew, co nie?  Naiwniakom możesz wmawiać, że to nie o to Ci tu również chodzi.
Będziemy o tym pamiętać.
Czy projekt który nazywasz "projektem Rude" wypali, pokażę dopiero koniec sezonu, a nie dzisiejszy mecz. To też pewien podstawowy fakt, którego łatwo nie zmanipulujesz.
|
Kabaretu ciąg dalszy.
Nawet mi się nie chce polemizować.
Bo niby z czym?
Z bzdurami?