Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2024, 14:31
Nie dziw się, że do Wuja czy Sobola była większa cierpliwość. Takie jest życie, swój to swój i ma się większe pokłady cierpliwości i litości, niż do obcych. I to nie ma nic wspólnego z układami czy brakiem profesjonalizmu. Po prostu tak jest. Nie wiem, w Niemczech myślę, że tyle co pomyj wylali na Lewandowskiego, który pobił tam wiele rekordów, to na Niemca, który by połowę tego zrobił by tak nigdy nie mówili i nie pisali. Tymczasem szwaby to się już na Roberta wysrali w momencie gdy Bayern bez niego dobrze ruszył w tym sezonie co Lewy odszedł, a jak Kane zaczął nabijać dobry rekord od początku tego sezonu, to już w ogóle Lewy był nikim, bo teraz to oni znaleźli najlepszego napastnika na świecie.
Wątpię, że gdyby Lewy był Niemcem, to chociaż jeden taki artykuł by powstał, wręcz odwrotnie, ciągle by go bronili i dyskredytowali Kaen'ów itp.

Rude też przychodził jako fachowiec wielki - po prostu profesjonalista więc też więcej się od niego wymaga niż od Sobola - i to też jest normalne, a nie kwestia układów i bagna.

Mecz z Motorem tu wiele nie zmienia. Ta średnia 1,43 się nie zrobiła przez jedną czerwoną kartkę i jeden mecz. Z dużej chmury mały deszcz, Rude ma wyniki jak Sobol i to schyłkowy Sobol więc nie dziwi krytyka pod jego adresem. A początkowo krytyki np. Sobola nie mogło być bo średnią za pierwszy sezon miał chyba 1,75. Wszedł w środku sezonu, wyszło średnio ale od wiosny zanotował 7 wygranych więc siłą rzeczy kupił sobie tym kilka miesięcy spokoju.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując