Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2024, 10:53
FraMat napisał(a):Wyświetl post
A nie pisałem że ci sami się odezwą?
Pisałem też w jaki sposób.
Jesteście prości w obsłudze
Nie ma sensu zmieniać czegoś co działa. Piszę to samo bo w sumie nadal się nie zdezaktualizowało.
Czego się spodziewałeś? "Dejta Jopa i młodych polakufff"?

Jako osoba która od początku wolała drużynę opartą na obronie i trenera sprawdzonego w awansie (na mojej liście pierwszy był Brosz, drugi Moskal, proponujących Jopa uważam za **skończonych** debili) myślę że mam prawo bronić Rude. A nawet nie samego Rude, tylko jego prawa do dorowadzenia tego sezonu do końca bez interferencji ze strony kibiców czy krakowskich dziennikarzy, dla których najważniejsze jest żeby "nasz chłopak Żyro" (nie, ....a, nie zmyśliłem tego, to słowa Karcza!) i Olejarka "dostali szansę" (a nie - wywalczyli ją na treningach, gdzie widocznie przegrywają z Omranim ).

To że ameby intelektualne przyznają sobie na już prawo do oceny - nie wiem czy się z tego śmiać, czy płakać...

To czym osobiście rzygam to:
- młodzi Polacy
- starzy Polacy
- Sapała, który jest u mnie w osobnej kategorii, bo takiej mentalnej ....y dawno nie widziałem.

Widzę takiego Carbo, Rodado czy Alfaro którzy orają co mecz jak konie, a potem taki ....uś Krzyżanowski to wszystko niweczy bo akurat ma miesiączkę i mnie TEŻ krew zalewa. Bo Szot, Krzyżanowski, Jaroch, Duda czy Uryga mogą zajebać mecz, ale wina ostatecznie nigdy nie spada na nich. Taki Olejarka czy Żyro mogą przegrać rywalizację z kolesiem wpierdalającym pączki z Żabki (niech ktoś chłopa zaprowadzi do piekarni, widać jakie chujki są w drużynie, pod.......ą zamiast doradzić) ale to są "nasi chłopcy".

Bo niestety, gdyby budowa drużyny miała polegać na eliminacji najsłabszych ogniw to trzeba by się pozbyć: Olejarki, Sapały, Dudy, Krzyżanowskiego, Szota, Urygi, Łasickiego, Satrusteguiego, Żyro, Bashy, Ratona, Talara, Młyńskiego i sprowadzonego tu .... wie po co Dziedzica. Można ew. zostawić tych ze statusem młodzieżowca (lepiej - znaleźć po prostu lepszych, Chrobry ma, Podbeskidzie ma, my nie możemy?), ale obiektywnie większość ciągnących nas na dno zer piłkarskich to nasi rodacy.

Pomijam kretyński pomysł że my z biednym właścicielem i długami mamy grać "krakoską piłkę", bo nic z tym nie zrobimy, mimo że ten upośledzony pomysł jest praprzyczyną naszych klęsk.

Rude to nie problem Wisły. Raczej koleś który stara się nie paść ofiarą systemowych patologii w tym klubie, które zaczynają się na obecnym właścicielu. Na papierze ma szeroki skład, ale ponad połowa to jakaś kpina pod względem zaangażowania i umiejętności. No to wpuszcza Omraniego, bo on chociaż coś potrafi, zamiast takiego Olejarki który nie umie nic.

P.S. Nie zdziwię się jak Omrani strzeli gola albo zaliczy asystę przed Dudą, Krzyżanowskim, Żyro i Olejarką
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.04.2024 o godz. 12:33.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując