Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2024, 18:19
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Chcesz powiedzieć że Uryga jest chyba najlepiej opłacanym graczem w historii polskiej piłki?Ty czytasz to co piszesz i jeszcze potwierdzasz to w kolejnym poście zamiast przyznać że coś ci się pojebało.
Bańka miesięcznie..... 12 mln zł rocznie,prawie 3 mln euro.A potem się dziwisz że ktośkręci z ciebie beke
Przypomniałem, co było niegdyś wypisywane na forum o Urydze (może rzeczywiście w niezbyt czytelny dla innych sposób, mój błąd), a teraz jest wypisywane pod adresem Hiszpanów, że przepalają milion miesięcznie. I to przez kogo? Ciebie:

krysztal napisał(a):Wyświetl post
Przypominam tylko że ten po taniości sklecony hiszpański skład przepala miesięcznie prawie bańke.
Czyli jak to ładnie wyliczyłeś, według Ciebie głównie Hiszpanie inkasują rocznie 12 milionów zł i ok 3 miliony euro.

Wiesz w ogóle ile Wisła łącznie wydaje na wynagrodzenia zawodników w miesiącu, skoro napisałeś coś takiego?

Pokazałem, że opowiadasz brednie i to Cię zabolało. Nie masz bladego pojęcia o rzeczywistej strukturze płac w Wiśle, ile naprawdę zarabiają poszczególni zawodnicy, rzucasz tylko kwotami, które sobie wymyślisz tak jak rzucali inni dawniej.

Powiem Ci coś o bece: tak mam bekę z tego, że gdy taka suma pada przy Urydze, Ty się oburzasz i piszesz o owej bece, a przy Hiszpanach rzucasz kwotę "przepalanego miliona złotych" bez szemrania w nadziei, że złapiesz na to innych.

Cieszę się, że przy okazji udało mi się to pokazać.
Ostatnio edytowane przez Markus : 11.04.2024 o godz. 18:51.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując