|
Mecz jak mecz, czerwona kartka go zamknęła i ciężko tu dyskutować bo można tworzyć teorie, że gdybyśmy grali 11 na 11 to byśmy ze 3:0 wygrali. Grając w 10 ciężko wymagać żeby wygrali.
Jak zawsze, dużo nadziei bo 1-2 mecze wyjdą lepiej, a później mokra szmata w pysk, na otrzeźwienie.
Czerwona kartka - nie wiem, ktoś pisze, że sa takie przepisy, dla mnie parodia żeby za takie coś z boiska wylecieć.
Raton - w końcu się doczekał. I pozostaje tylko pytanie czy to dobrze, że w tym meczu "już i tak przegranym" czy jednak gdyby nie jego błąd to ważne 1-3 pkt można było zdobyć?
1:3 - brawo dla drużyny bo jakby było 1:5 to byśmy mieli gorszy bilans z Motorem. Aczkolwiek i te 1:3 i ten błąd Ratona, w tak ściśniętej tabeli moga koniec końców w przypadku jakiejś małej tabeli z x drużyn nas wyrzucić na niższe pozycje w tej tabelce. Także uj wie co to będzie i jak to będzie, może koniec końców bramka jedna zadecyduje kto w barażach zagra.
Bilans Rude 3-1-3. Średnia punktowa 1,43. Za taką średnią w ekstraklasie dla trenera i kopaczy biłbym brawo. Taka średnia w I lidze to jest jakiś .......ony kryminał.
Eksperci pariasi zachwyceni Królewiczem, Rude i AI, po chwilowym efekcie nowej miotły chyba już się powinni ogarnąć. A nie, przecież wszystko wina czerwonej kartki i Polaków. Gdyby nie oni to byśmy byli na 1 miejscu dzisiaj. Goku dzisiaj hiszpański, dzisiaj go liczymy jako Hiszpana bo strzelił gola, tak to wiadomo, już Polak więc gra chujowo.
Wstydu i w....ienia ciąg dalszy szopko-cyrku Królewskiego również. Nadal nie wygraliśmy z nikim kto w tym roku jest w lidze powyżej 9 miejsca w tabeli.
Kopacze po raz kolejny udowodnili, że mają wyjebane na Wisłę i ligę, ale pokazać się w PP umieli, wszystko po to aby wyjebać stąd do lepszych klubów.
Markus, drozd, wolfy i lesiu, możecie już powoli mnie przepraszać. Ale jak się jeszcze wstydzicie to zaczekam do końca sezonu.
Tak jak podejrzewałem, patrząc na karierę Rudego i jego bilans punktowy z poprzednich klubów, zatrudnienie go na obecnym etapie w Wiśle to strzał w kolano.
1,43 średnia, przy nim Sobol to mistrz taktyki i trenerki. Szacun Rude.
Bregu - on nie umie grać 90 minut? Omrani z dużą dupą. Przypomina to sezon spadkowy z ekstraklasy. Naściągany jakiś szrot .... wie skąd i po co, zeby tylko się sztuka liczyła. Komicznie to wygląda. Kadra na 40 osób, nie ma kto wejść od pierwszego gwizdka, nie ma kto wejść na zmianę. Wychodzi, że nasze top 1 transferów zimą to Dziedzic - bo może grać oraz dlatego, że jeszcze nie zagrał i nie miał okazji się ośmieszyć. Za nim Bregu, Omrani, Białorusin.
Koszmar.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 07.04.2024 o godz. 13:57.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|