|
Serdecznie pozdrawiam wszelkich zawodowych hejterów tego forum, wiecznych narzekaczy, urodzonych pesymistów.
Cieszmy się bo odnieśliśmy (jakiś) sukces.
Ten środowy czas na R20 był magiczny.
Ja wiem, chciało by się więcej...
Ale regułą jest że zawsze oczekiwania miłośników piłki są większe niż to co się dostaje.
Przykładowo, taka legia czy lech, to obiektywnie w ostatnich latach najbardziej utytułowane polskie zespoły.
A ile tam było (a i pewnie dalej jest) najeżdżania na Pudla czy Rutków.
Popatrzcie, nie mamy żadnego wpływu na to czy nasz właściciel/prezes jest udolny/nieudolny, przyklejony/odklejony, czy jest mistrzem/ignorantem zarządzania , generałem/kapralem strategii itp
No realnie nie mamy...
I to wasze manieryczne "katarynkowanie" też niczego nie zmieni, a czasami jest po prostu irytujące.
Pozdrawiam też wszystkich piszących tu przedstawicieli cracovii. Nie martwcie się, nie wpadajcie w depresję.
Pocieszcie się, że Nasza Wisełka na pewno (niestety) coś tam niedługo przegra...
Na koniec, jedna rzecz, którą naprawdę się martwię.
Czy ktoś wie jak jest z kartkami, czy nasz Józek oraz Carbo zagrają na Narodowym?
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|