Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2024, 16:22
Cytat:
Wydaje mi się, że kolega źle interpretuje to zagranie. Ono nie jest głupie tylko perfidne. Jak można poczytać, Kulesza już wczoraj nieformalnie obiecał, że nam ten zakaz zawieszą. Nasz super Prezes brawurowo stawia warunki i pokazuje jaki jest mężny bo wie, że to niczym nie grozi.

5% inteligentnych i będących na bieżącozrozumie o co chodzi i będzie miało za złe o robienie szopki i konfliktowanie się z PZPNem (a że tak jest pokazuje wpis Kuleszy na X), ale 95% czy to znających sprawę z nagłówków na portalach czy po prostu niekumatych zapamięta, że prezes stanął za nimi murem.

I to o to tu się rozchodzi panie kolego.

Klubowi i kibicom w dłuższym terminie to raczej zaszkodzi, ale prywatnie Jarosławowi +10 do męstwa. Czyli jak zwykle.
A to wiem, że on chce nabić sobie punkty. Tylko właśnie nie pomyślał co by było w razie braku wejścia kibiców, czyli by się osmieszył.

A to, że Kulesza mówi, że nas wpuszczą to jeszcze nie wszystko, bo w Polsce często psiarnia/wojewoda nie chciał wpuszczać kibiców na mecz. A tak jak napisałem, Radłów + napinka Legii np z tym transparentem wczoraj pod stadionem o łamaniu kości... Jesłi tylko milicja albo wojewoda nie będą chcieli kibiców naszych to Kulesza nic na to nie poradzi.

Także Jaro jest mądry ale jak zawsze, na 5 minut a nie na kilka kroków do przodu. I później mu się wszystko "źle starzeje". Tak to jest jak się jest manipulatorem i kombinatorem.

Generalnie w obliczu naszych długów i niepewnej sytuacji co do istnienia klubu to za ten wpis powinni go wszyscy potępić. Fajnie brzmi, że Wisła, właściciel i kibole razem albo wcale ale nie w tej sytuacji. Właściciel, który teoretycznie odrzuca zarobek 5 mln zł w naszej sytuacji to zwykły szkodnik działający na niekorzyść klubu.
Przecież gdyby to się tak potoczyło, że tracimy szansę na danie sobie możliwości zarobienia tych 5 mln to on powinien zostać na kopach wyniesiony. Wiadomo, ze się obsra i tylko szczeka na tym x, niemniej już samo to szczekanie jest straszne.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując