Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2024, 20:00
Cytat:
Ja wolałem aby to Jop został . Ale tak patrząc na chłodno to widać że rudy ogarnia i witać po kopaczach że jest jakiś team, ale taki naturalny a nie sztuczny w huj jak to padalec tworzyw wpadając do szatni z megafonem i wszyscy sztucznie jak czubki podskakiwali no przecież to było sztuczne w huj.

Wydaje mi się że zaczyna powstawać drużyna, taka prawdziwa.
Z tym, ze powstaje drużyna to bym polemizował. Gramy w kratkę i praktycznie od początku co 1-2 kolejki jest pisane, że własnie powstaje druzyna i dany mecz to szansa na to. Tak było po Widzewie, tak jest teraz, i po tej wygranej w ostatniej minucie ze Stala.
A w nastepnej kolejce jest łomot. Tychy nas zlały u siebie, mecz z Chrobrym to po prostu żenada.
W dwie strony to może iść. Albo być może nawet wygrana w PP i awans przez baraże, albo klapa w PP i kopacze bez ambicji zajebią sezon kolejny bo im się nie będzie chciało jak w Głogowie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując