Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2024, 15:32
Znowu udawanie, że jeden mecz coś zmieni? Co nam da nawet wygrana w PP przy braku awansu? Co nam po wszystkim innym co nie przyniesie schodzenia z długów i miejsca w spokojnej strefie e-klapy? Ja wiem, ze chcielibyście aby już, jak najszybciej odtrąbic wielki sukces Rudego i Jarka ale Jaro tyle już zjebał, ze tego 1 meczem, kolejnym brakiem awansu czy nawet 5 mln zł nagród itp nie odrobi. Teraz to on musi mieć kilka sezonów z wynikami ponad tę pytę, którą sam tu wyhodował.

Mi się wydaje, że po Miedzi wylazłeś spod kamienia i mówiłeś, ze jesteśmy na najlepszej drodze do bezpośredniego awansu, a po Chrobrym uderzyłeś głową w ten kamień i zaczałeś krytykować wszystko co z klubem związane.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując