Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2024, 14:55
I znowu dwubiegunówka Leszka wjechała:

Cytat:
O, chyba się szykuje wezwanie do przeprosin i ewentualny pozew ze strony Prezesa Królewskiego wobec uzytkownika jaroo1 (w kwestii nazwania go chorym psychicznie). Trzeba będzie mu podsunąć ten pomysł.
Cytat:
A i donosów nie trzeba, przecież podobno prezes bywa tu na forum i może dam przeczytać tego rodzaju inwektywy.
Ja chyba jednak trochę sobie odpuszczę częste dyskusje tutaj, bo to jednak jest nie ten poziom. Takich Leszków jest tutaj kilku. Za te dwie wypowiedzi, które przytoczyłem Markus i inni będą Leszkowi bić brawa. I tak to się kręci. Ci, którzy pisza o V kolumnie, układach, bronieniu polskiego bagienka i PMS, sami bronią swoich układów i bagienka, klepią się po pleckach. Ale to chyba normalne, w hipokrytach siła, tzn w kupie hipokrytów.

Leszek wczesniej marzył o forum bez wyzywania się i hejtu. W marcu jechał po Królewskim, Rude itp jak po burej suce.

Tu nie chodzi o to, żeby kogoś po chamsku wyzwać od debilów itp no ale jednak jak się z takimi osobami podyskutuje konkretniej i dłużej, to te stwierdzenia się same na usta nasuwają.

Dam Wam szansę, postaram się mniej pisać i może w tym czasie tak Wisła odpali, ze będę musiał przeprosić Pana Trenera Alberta Rude, ktory obecnie ma średnią 3-1-2, no jak czysty Sobol.
Postaram się też zamiast debilami nazywać was pariasami.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując