Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2024, 13:45
Cytat:
Gdyby tak było, to nie tylko Ty byłbyś straszony banem przez moderatorów. To Ty łamiesz wszelkie granice nie tylko kultury ale i regulaminu.

Niektórzy już Cię przejrzeli, że chodzi Ci tylko o uderzanie w Królewskiego i o klęski Wisły, której jest właścicielem. Temu tak naprawdę kibicujesz, na to się nie możesz doczekać nawet bardziej niż kibice Cracovii.

Utopiłbyś ten klub i jego szansę na awans byleby tylko mu jakoś dowalić i nakręcić jakąkolwiek nagonkę, bez których nie potrafisz żyć.
Jeszcze zapomniałeś dodać, ze specjalnie tu w 2019 roku założyłem konto żeby pracę Królewskiego sabotować

No i co wkleiłeś, ze Królewski oszukuje i bajki opowiada? Skłamałem w tym? Masz problem, ze prawdę mówię? Powinieneś się cieszyć, że ktoś ma jaja żeby to napisać, zamiast udawać jak jest super.
O Rude, ze jest podły kiedy napisałem? No pewnie wtedy jak chciał tu wcisnąć kolesia połamanego z Ghany, albo sobie jaja robiłem pisząc, że jest podły.

Cytat:
Wszyscy się rozwijają, ale niestety "klimat" jest cały czas ten sam. Wystarczyły trzy dni bez wpływu trenera i w głowach się popieprzyło. Czy samo z siebie, czy życzliwi popracowali nad młodymi, jak to trener zamyka im drogę do kadry żeby w Głogowie mogli zagrać. Tego nie wiadomo. Fakt, że pismaki już przestają się zgadzać z ocenami trenera, co mniej rozgarnięci kibice już by go wyjebywali. To najlepszy dowód że V kolumna działa. Teraz pytanie jak Królewski zareaguje.
Z wami jest właśnie taka rozmowa, później się dziwicie, ze ktoś was po imieniu nazwie. Z tych kilku zdań można całą rozprawkę z odpowiedziami napisać.

Cytat:
Wszyscy się rozwijają
Kto niby? Precież prócz Ratona, który gra lepiej, Rodado, który gra lekko gorzej ale to i tak wystarcza aby w tej drużynie być gwiazdą, nie wiem, może Carbo, który tragicznie nie gra, i Colleya, który po prostu gra i się nie przewraca o własne nogi jak kiedyś, to wszyscy grają tak samo źle jak grali albo jeszcze gorzej. Uryga to tragedia, Krzyżanowski ostatnio tragicznie, wczesniej na takim swoim poziomie, ze jak nic nie odwali to jakos tam sobie biega po tej lewej stronie chłopaczek młody, Jaroch lepiej niż na początku roku ale słabo, Duda na swoim słabym poziomie, Goku tragedia, Sobacz jak to on, na I ligę wystarczający, reszta Hiszpanów cienizna, Bregu tragedia, innych nawet nie wymieniam bo ich miejsce to jest nawte nie na łąwce rezerwowych a za ławką, dlatego musi grać Krzyżanowski, Uryga czy inny Goku, bo nawet już tam nie ma kto wchodzić za nich.

Cytat:
ale niestety "klimat" jest cały czas ten sam.
No a taki był przed chwila piękny klimat. A jak ktoś powiedział, ze jest źle to go wyzywałeś od V kolumny - i nadal to robisz.
To czyja to wina
1. Rude nie panuje nad szatnią
2. Królewski tworzy ten klimat?
3. Piłkarze, którzy się rozwijają i tak się starają tworzą ten klimat?

To rozwijają sie, chcą grać czy chcą sabotować grę? Albo twierdzisz jedno, albo drugie.

Cytat:
Wystarczyły trzy dni bez wpływu trenera i w głowach się popieprzyło.
A moim zdaniem jakby te 3 dni trenowali to by przegrali 5:0. Wymyśl coś więcej.

Cytat:
Fakt, że pismaki już przestają się zgadzać z ocenami trenera, co mniej rozgarnięci kibice już by go wyjebywali
Już się narracja burzy. Już zaczynamy nie tylko po kibicach jechac ale też dziennikarzach.

Cytat:
To najlepszy dowód że V kolumna działa
Dalszy ciąg oczerniania tych co mają inne zdanie. V kolumna, zdrajcy, za głupi żeby zrozumieć. Tylko kilka osób z forum, Królewski i kilku pariasów chce dobrze. Reszta to zdrajcy.

A wszystko sprowadza się do tego, ze w Wiśle jest źle i lepiej z Królewskim nie będzie. Kilku mędrców z forum uparcie walczy z układami, bylejakością itp i nie potrafi zrozumieć, ze dla np takich osób jak ja, to Królewski jest częścią tych układów i bylejakości.

I wszystko by było ok gdybyście umieli jak ludzie rozmawiać, a nie od razu wyzywać kogoś kto ma inne zdanie, od jakichś V kolumn i głupków, którzy nic nie rozumieją. I było by ok, gdybyście nie manipulowali wypowiedziami, nie kłamali, nie wmawiali głupot i przede wszystkim sami nie byli jak chorągiewki, którzy zmieniają zdanie zaleznie od tego jak się wyniki układają. Ba, najlepsze jest to, ze wy potraficie w jednej wypowiedzi dwie sprzeczne teorie głosić.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 02.04.2024 o godz. 14:05.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując