Manhunt. napisał(a):

Szneka
Dlatego, że żaden młody w tym klubie się nie wybił i się nie wybije dopóki dyrektorem jest Kiko i jego wizja starych hiszpanów.
|
To jest wina tych pseudotalentów że są gorsi od starych Hiszpanów, do tego bez ambicji. Przegrywają z nimi rywalizację bo są do dupy. Jest masa młodzieżowców w pierwszej lidze lepszych niż nasi - chociażby w Chrobrym, Lechii czy Podbeskidziu. Jak patrzyłem na młodych z PBB w akcji z Lechią to mi się smutno robiło - półka wyżej niż nasze miernoty...
Mam już dość bałwanów którzy uważają że wystarczy beztalenciom dać pierwszy skład za wiek i zrobi się z nich super piłkarzy. Kierując się tą logiką spadliśmy z ligi, ale widzę że takim jak Ty ciągle mało - chcecie żeby klub upadł w imię "szkolenia" jakichś leszczy, którzy na poziomie pierwszej ligi nie wyróżniają się pozytywnie...
Duda i Krzyżanowski to leszcze, a to nasi najlepsi młodzieżowcy. Nie wiadomo - śmiać się czy płakać...
Jeden Gogół pokazał że coś tam umie, grając ogony ma liczby lepsze niż wunderkid Duda z abonamentem na pierwszy skład. Przy czym to były tylko przebłyski, ale i tak jak na nasze warunki - szacun że nie potyka się o piłkę.