Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2024, 23:01
Przecież Królewski już przy ofercie MADA pokazał jak chce sprzedać klub. On szuka frajera, który wyłoży grube miliony na klub, po to zeby sam mogł zostac w klubie, decydowac najlepiej o wszystkim, pajacować i mieć atencję w internetach, oczywiscie razem z nim musza zostać poklepywacze, żeby się nie okazalo, że wejdzie do klubu ktoś nowy, konkretny, nie z układu i go pojedzie od góry do dołu.

Sprzedam samochód - ale pod warunkiem, że nadal będę mógł nim jeździć. Człowiek mem.
Takie roz.......u i tyle wstydu to już nawet WSH nie przyniosło Wiśle.

PS A te teksty typu "inwestor (wtedy co mada chcialo kupic klub) nalega żebym ja został nadal prezesem. No ale nie mam pewności czy chcę w to iść więc zastanawiam się jak ma to wyglądać xd hahahaha to musiało być wymyślane po kilku głębszych.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 01.04.2024 o godz. 23:04.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując