wolfy napisał(a):

|
Teraz czekam na to jak Omrani będzie grał w większym zakresie minut, ale tak dla porządku - nazwałeś go grubasem, prawda?
|
Dla twojej wiadomości i dla porządku: przytoczyłem opinie z for rumuńskich i z rumuńskich mediów sportowych (wypowiedzi dziennikarzy i działaczy klubowych), gdzie zgodnie się twierdzi, że ma spoooorą nadwagę.
Sam dołożyłem do tego swoje własne określenie "taki grubszy Sobczak", za co dzisiaj przepraszam.
Nie Omraniego, ale Sobczaka.
W tamtym czasie bowiem Sobczak słabo rokował i nie miałem przekonania co do niego.
Sobczak dzisiaj jest dobrze zbudowany, silny i umie zastawiać piłkę, oraz się przepychać.
Omrani wyglądał podobnie przed 2-3 laty.
Przez cały ubiegły rok i na początku 2024 (do przyjścia do nas) był obiektem kpin w Rumunii ze względu na nadwagę i niesportowy tryb życia. Omrani nie Sobczak.
Określenie: "taki grubszy Sobczak" nie jest nazwaniem Omraniego grubasem.
Podobnie jak
nazwanie wolfy'ego "trochę głupszym Markusem" nie jest nazwaniem wolfy'ego głupolem.
Chyba, że tak uważasz?
Dla twojej wiadomości i dla porządku: wielokrotnie przytaczałem te fakty, ale też wielokrotnie pisałem, w polemice z Markusem, że mam nadzieję, że Omrani się odbuduje i zdobędzie dla nas jakąś decydującą bramkę.
Jednak logicznie patrząc ten transfer na razie w ogóle niczym się nie broni.
Cytat:
|
Znacznie bardziej śmierdzi to co próbowałeś insynuować.
|
Wiedziałem o twoim aspergerze, ale teraz się waham.
Aspergerowcy odczytują wypowiedzi dosłownie i nie rozumieją insynuacji.
Nawet ich nie dostrzegają.
Twój przypadek jest poważniejszy - widzisz insynuacje tam, gdzie ich nie ma.
Chyba naprawdę jesteś "głupszym Markusem"
Cytat:
|
Otóż zaskoczę Cię - zaangażowanie i walka to podstawa w każdej lidze, również Hiszpańskiej. Sugeruję pooglądać.
|
Powiedz to Rudemu.
On do tej pory nie wiedział, że ta zasada nie obowiązuje w Wiśle.
Sadzisz, że wiedział, czy wyglądał jakby (uzywając twojego słownictwa) dostał ściera po ryju?