Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2024, 20:59
Cymes napisał(a):Wyświetl post
Z tym nie polemizuje.
Bardziej chodziło mi o zarzut, że sytuacja na skrzydle była statyczna, bo jednak Kuzdra bardzo pomógł Krzyżanowskiemu w popełnieniu tego błędu i jak dla mnie jednak zabrakło takiego trochę boiskowego cwaniactwa, które nabywa się niestety właśnie popełniając takie błędy.
Nie no, trzymanie linii spalonego to jest elementarz. Za Rude zmieniło się tyle że Krzyżanowski ma siłę nadążać za akcją.
Drugi jego błąd to też była kompromitacja, w sumie większa. Tak nie wolno zagrywać do bramkarza, po prostu nie. To już lepiej wywalić w trybuny.

@FraMat - insynuujesz, potem rżniesz głupa że przecież wprost nie napisałeś tego co sugerujesz. Otóż zaskoczę Cię - zaangażowanie i walka to podstawa w każdej lidze, również Hiszpańskiej. Sugeruję pooglądać.
Oczywiście, walka to nie to samo co chamstwo i brutalność, ale Hiszpanie też nogi nie odstawiają. Co więcej, nasi najbardziej waleczni pilkarze to Rodado i Carbo, a taki Baena, Alfaro czy Villar też nogi nie odstawiają. Paradoksalnie największą mameją wśród Hiszpanów jest "znający ligę" Goku. No i nasze wunderkidy, za drogie mają nóżki żeby je narażać z jakimś Chrobrym Głogów. Ja bym je chronił na trybunach...
Do czego zmierzam: Twoja teoria o magicznym pierwszoligowym know how jest nieprawdziwa, ale to tylko opinia. Znacznie bardziej śmierdzi to co próbowałeś insynuować. I tutaj kilka osób powiedziało "stop". Ja, Drozd, Markus, AgresywnyChomik...
I już mi się nie chce tego ciągnąć, Twoje wygibasy logiczne są żałosne.

Teraz czekam na to jak Omrani będzie grał w większym zakresie minut, ale tak dla porządku - nazwałeś go grubasem i uważasz za tragiczny transfer, czy znowu nie zrozumieliśmy głębi Twojej wypowiedzi?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.04.2024 o godz. 21:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując