Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2024, 18:16
Jak zwykle wasze odpowiedzi (wolfy i Markus) to manipulacja i przeinaczanie.

"Wolfy" - opierasz swoje uprzedzenia na manipulacji twierdząc
Cytat:
Ty twierdziłeś na podstawue urywka transmisji, że Rude za mało słucha fachury Jopa i przez to straciliśmy punkty.
Nigdzie, w ż miejscu nie twierdziłem, że:
- Rude za mało słucha Jopa
- przez to straciliśmy punkty.

Twierdziłem jedynie, że widać, iż Jop próbuje cos Rudemu zasugerować, a Rude sprawia wrażenie, że mało go to obchodzi.
Od tego, do wypowiedzi, które usiłujesz wcisnąć w moją klawiaturę jest przepaść.
Owszem, nadal twierdzę, że Jop ze swoim doświadczeniem może okazać się przydatny w sztabie.
Potrzebne jest do tego jedno: Rude powinen uznać, że Jop wie więcej o polskiej lidze i jej specyfice, także w zakresie taktyki i ustawienia niż Hiszpanie i jego uwagi mogą być pomocne.
Kto temu przeczy daje świadectwo swojemu brakowi inteligencji.

"Markus" - w twojej wypowiedzi także jest manipulacja.
Zdanie
Cytat:
Rude rzekomo nie słucha wartościowych i mądrych uwagi Jopa lepiej znającego sytuację Wisły, jej zawodników oraz rywali, a także potrafiącego w związku z tym niby podejmować lepsze decyzje jako trener.
Oczywiście, nigdzie tego nie napisałem.
Reszta jak wyżej.

Druga manipulacja:
Cytat:
masz ogromny problem z faktem, że zwolniony został Sobolewski, którego bardzo długo broniłeś jako wartościowego trenera i dlatego teraz za wszelką cenę wszędzie starasz się wykazać, że on jednak dobrym trenerem był, bo następca rzekomo sobie nie radzi lepiej, nie ma ani lepszego warsztatu ani taktyki
To że broniłem Sobolewskiego nie wynikało z faktu, że uważałem go za wartościowego trenera.
Chodziło o zachowanie stabilizacji.
A kandydaturę Rude poparłem od razu.
Dzisiaj też nie staram się wykazać, że Sobol był od niego lepszy.
Pokazuję tylko czasem, że i on popełnia błędy.
Ty sądziłeś, że wystarczą umiejętności techniczne Hiszpanów i umiejętności trenerskie Rude, żebyśmy zaczęli grać na wyższym poziomie. Tymczasem dzisiaj Rude dowiaduje się, że to za mało i trzeba jeszcze "zapierdalać". Coś o czym każdy kibic, i pewnie Jop jako asystent wiedzieli od początku.

Tak, że jedynymi którzy tu bełkoczą jesteście wy dwaj - Wolfy i Markus (no może inni też, ale na dzisiaj dość).
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując