Jak zwykle wasze odpowiedzi (wolfy i Markus) to manipulacja i przeinaczanie.
"Wolfy" - opierasz swoje uprzedzenia na manipulacji twierdząc
Cytat:
|
Ty twierdziłeś na podstawue urywka transmisji, że Rude za mało słucha fachury Jopa i przez to straciliśmy punkty.
|
Nigdzie, w ż miejscu nie twierdziłem, że:
- Rude za mało słucha Jopa
- przez to straciliśmy punkty.
Twierdziłem jedynie, że widać, iż Jop próbuje cos Rudemu zasugerować, a Rude sprawia wrażenie, że mało go to obchodzi.
Od tego, do wypowiedzi, które usiłujesz wcisnąć w moją klawiaturę jest przepaść.
Owszem, nadal twierdzę, że Jop ze swoim doświadczeniem może okazać się przydatny w sztabie.
Potrzebne jest do tego jedno: Rude powinen uznać, że Jop wie więcej o polskiej lidze i jej specyfice, także w zakresie taktyki i ustawienia niż Hiszpanie i jego uwagi mogą być pomocne.
Kto temu przeczy daje świadectwo swojemu brakowi inteligencji.
"Markus" - w twojej wypowiedzi także jest manipulacja.
Zdanie
Cytat:
|
Rude rzekomo nie słucha wartościowych i mądrych uwagi Jopa lepiej znającego sytuację Wisły, jej zawodników oraz rywali, a także potrafiącego w związku z tym niby podejmować lepsze decyzje jako trener.
|
Oczywiście, nigdzie tego nie napisałem.
Reszta jak wyżej.
Druga manipulacja:
Cytat:
|
masz ogromny problem z faktem, że zwolniony został Sobolewski, którego bardzo długo broniłeś jako wartościowego trenera i dlatego teraz za wszelką cenę wszędzie starasz się wykazać, że on jednak dobrym trenerem był, bo następca rzekomo sobie nie radzi lepiej, nie ma ani lepszego warsztatu ani taktyki
|
To że broniłem Sobolewskiego nie wynikało z faktu, że uważałem go za wartościowego trenera.
Chodziło o zachowanie stabilizacji.
A kandydaturę Rude poparłem od razu.
Dzisiaj też nie staram się wykazać, że Sobol był od niego lepszy.
Pokazuję tylko czasem, że i on popełnia błędy.
Ty sądziłeś, że wystarczą umiejętności techniczne Hiszpanów i umiejętności trenerskie Rude, żebyśmy zaczęli grać na wyższym poziomie. Tymczasem dzisiaj Rude dowiaduje się, że to za mało i trzeba jeszcze "zapierdalać". Coś o czym każdy kibic, i pewnie Jop jako asystent wiedzieli od początku.
Tak, że jedynymi którzy tu bełkoczą jesteście wy dwaj - Wolfy i Markus (no może inni też, ale na dzisiaj dość).