FraMat napisał(a):

|
Słabiutka odpowiedź, która w gruncie rzeczy jest unikaniem przyznania się do kłamstwa.
|
Twoje intencje jasno odczytało kilka osób. Jest takie angielskie powiedzenie, parafrazując:
"Jeśli jeden czy drugi znajomy mówi Ci że jesteś pijany to możesz to zignorować, ale po trzecim - pora zamówić do domu taksówkę".
Jest też polski odpowiednik, parafrazując:
"Wstawaj FraMat, zesrałeś się".
Ty twierdziłeś na podstawue urywka transmisji, że Rude za mało słucha fachury Jopa i przez to straciliśmy punkty.
Ja stwierdziłem po całym meczu i wywiadzie w którym zapowiedział że będzie uczył naszych walczyć i się starać (!!) - że Rude krew zalała.
Każdy może ocenić we własnym zakresie który z nas manipuluje: Ty na podstawie kilkusekundowego klipu bez dźwięku tworząc teorię o relacjach Rude Jop czy ja - parafrazując w sumie to co sam Rude powiedział na konferencji. Zabrakło na razie "puta madre" i "fucking legends", ale dajmy chłopu czas. Jakiś wunderkid zapomni że się nie zagrywa ręką w polu karnym (wolno mu! uczy się!) albo Goku znowu zejdzie w czyściutkiej koszulce i może się zacząć.