|
Coś pięknego ta sraka u fajnowiskakow. Tyle napinania się jak jest super a teraz się okazało, że drużyna ble, trener w sumie mając dwa tygodnie wolnego zajechał ich fizycznie co spowodowało starte ważnych pkt itp.
Fajnie zawsze poczytać wpisy takich cwaniaczków co myślą że wszystkie rozumu pozjadali.
Jak mówiłem że Rude się nie nadaje a po drugie klub to patologia i od tego trzeba wyjść to fajnowislacy mnie wyzywali. Jak ściągaliśmy odpady to tez wyzywali. A stawiając się w pozycji Rude, który do pracy ma polamancow a w zimie dostał grubasa, dzieciaka z Polski i cienkiego Bregu oraz cienkiego nie mogącego grać bramkarza to zaiste musi się nudzić czasami w nocy z myślami że pracuje w powalonym klubie gdzie nieudacznicy nawet transferu normalnego nie umieją załatwić. Pomijam fakt, że sam chciał wydoic klub na kasę wciskając połamanego Ghanczyka, który jest jego znajomym z pracy.
Klub mem, sraczka wasza też memiczna jest. Płacz po jednym meczu a przecież tak wszystko idealnie wyglądało przez te 1,5 miesiąca.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|