Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2024, 20:57
O wiele ciekawsze niż sam mecz z Chrobrym (widziałem co zrobili piłkarze Hybali w Wielką Sobotę, widziałem cały sezon spadkowy, widziałem co zrobili Sobolewskiemu z Puszczą) były reakcje Rude podczas meczu. Od niedowierzania, poprzez minę kogoś kto dostał mokrą szmatą przez ryj w drugiej połowie aż po monolog do Jopa (który miał minę p.t. "gdzieś to już widziałem") połączony z energicznym machaniem rękami.

Z wywiadu pomeczowego ("koniec ćwiczeń z piłka, będą się uczyli walki") wnioskuję że lont już się tli i wyczuwam silny vibe Hybali. Czy z kolejnego trenera nie mającego żadnych epizodów piłkarze z pomocą właściciela zrobią u nas wariata?

Cytat:
Będziemy to analizować i pracować nad brakami w naszej grze. Możliwe, że przestaniemy pracować z piłką, a zaczniemy trenować nad pojedynkami, drugimi piłkami, żeby być lepszym od rywala w stykowych sytuacjach. Minimum co musimy zrobić, to wyciągnąć wnioski po tym co dziś się stało, by to naprawić. By być lepszym - dodał.
Moim zdaniem niektórym ....usiom takim jak Goku czy Krzyżanowski przyda się mocne sprowadzenie na ziemię i uświadomienie że nie są żadnymi gwiazdami, nie są ponad tą ligę - ba, są sporo poniżej jej czołówki.

P.S. Dodajmy, że Królewski swoimi kretyńskimi wpisami na X nie pomaga.
P S. 2 To żałosne jak u nas robi się gwiazdy z jakichś zer jak Goku i wunderkidów z totalnych leszczy bez liczb (jak Krzyżanowski czy Duda). Potem taka ofiara uważa że wygra mecz bez walki, swoim gigantycznym talentem którego nie ma.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.03.2024 o godz. 21:14.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując