Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2024, 19:36
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Typowe wielkanocne spotkanie, na który piłkarze wyłożyli lachę. Zagraliśmy gówno i zostaliśmy za to ukarani.
Sprawa awansu bezpośredniego jest już raczej rozstrzygnięta.
Strata Angela jest nie do odrobienia z materiałem ludzkim siedzącym na ławce, ten człowiek jest głową i płucami naszej ofensywy. On haruje jak wół cały mecz od pola do pola karnego i tego dzisiaj bardzo brakowało.

Ławka po tym meczu należy się zdecydowanie Urydze i Krzyżanowskiemu, zagrali dziś w obronie absolutny kryminał. Alan przez brak dynamiki jest objeżdżany przez napastników jak dziecko i coraz częściej jest po prostu spóźniony z interwencjami.

Raton bohaterem meczu.
To jest w ogóle hit , chcemy grać wysokim pressingiem, linia obrony ustawiona na środku boiska a obrońcy dysponują zwrotnościa wozu z węglem i szybkością roweru bez kół
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując