fansorina napisał(a):

Co uważasz za wstyd?
Bo dla mnie wstydem byłby bilans 0 punktów, 0 goli strzelonych, a 10 straconych.
Wszystkie drużyny w grupie są od nas lepsze, Francja i Holandia kilka klas lepsze,
liczę na coś pozytywnego, jakiś fajny moment na tym turnieju, nic po za tym, na awans z grupy nawet nie patrzę.
|
Obawiam się, że nasz styl gry polegający wg mnie na niewiele więcej niż bieganiu będzie bardzo widocznym obciachem i w rezultacie przyniesie nam max 1 punkt. Ale może przez 2,5 m-ca nastąpi nieoczekiwany przełom w grze, tylko kto i jak miałby go dokonać?
@Koalik
Trochę zaszarżowałeś z tą kilkanaście razy wyższą płacą Santosa.
Co do zagranicznych selekcjonerów - jak się wybiera na zasadzie, że kolega kolegi powiedział na kolacji, że Sousa jest extra to go wezmę albo bierze starszego nasyconego pana do drużyny, którą trzeba przebudować = mieć energię - latać po świecie - oglądać mnóstwo meczy na żywo i w tv żeby znaleźć nowych piłkarzy i rozwiązania to dla mnie bardziej oznacza, że wybierający są matołkami niż że trenerzy w całości do d.py..
Zobaczymy jaka będzie opinia o pracy Probierza po finałach ME. Oby się nie skończyło jak z Cześkiem po MŚ.