Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2024, 09:45
Jacy wy w swoim hejcie jesteście ograniczeni to głowa mała. Pustaki, do których slowo pisane i logika nie dociera.

Przecież ja napisałem o tym, że Omrani na 100% Wiśle nic nie da, w kontrze do wpisu wolfyego, że przykładowy Olejarka czy Młyński nic nam moga w meczu nie dać.
W ogóle mieszacie pojęcia, ja piszę o jakimś pojedynczym meczu, jednym przebłysku, ci mi piszą, że w dłuższej perspektywie Olejarka i Duda dadzą nam spadek.

Ja .......e. Żenada.
Ale rozumiem was, gdybyście umieli myśleć to byście bajeczek Królewskiego nie łykali jak pelikany. Gdzie w dwa miesiące z klubu nowoczesnego, z pomysłem, gdzie rządzi AI, przeszliśmy do żebrania kasy od socios i w przypadku braku awansu startu od IV ligi (chyba, ze ktoś za rok dołoży 10 mln) - a jeszcze w styczniu tak się podniecaliście z Królewskim, że Wisła nawet jak nie awansuje to pomysł na klub jest. Jaki jest pomysł pokazał początek marca.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując