Markus napisał(a):

Wystarczy wziąć parę wypowiedzi choćby z Jaroo1:
(...)
To nie jest hejterstwo tylko zdroworozsądkowa krytyka i uwagi? Otóż nie, to zwykły, wulgarny hejt.
Żałosne. To się samo komentuje.
|
Człowieku, widzę że masz poważne problemy z czytaniem. Jakim cudem w dyskusji na temat tego, że hejtowanie zarzucono następującej grupie osób:
MaLk, czy FraMat, czy Karherop, czy tzw. "krakowscy dziennikarze"
postanowiłeś wrzucić cytaty z Jaroo1, którego nie ma w tej grupie i jeszcze radośnie wyciągasz z tego jakieś wnioski odnośnie innych osób?
Cytat:
|
Wolfy trafnie podsumował rzeczywistość i intencje tej grupki osób. Niektórzy w niej są po prostu inteligentniejsi niż Jaroo i sprytniej dobierają słowa.
|
Intencje to właśnie podałeś - swoje - jak na tacy. Jak wystarczająco zmanipulować rzeczywistość, byleby się coś do kogoś przylepiło. Brzydzę się taką postawą.
Jeśli nie potrafisz dyskutować z tym, co ja piszę (nie wiem, może to zbyt inteligentne i zbyt sprytnie dobieram słowa, żebyś sobie z tym poradził?), pozostań w obrębie dyskusji z Jaroo1 i mnie do tego nie mieszaj. To jest forum dyskusyjne, tutaj każdy odpowiada za to, co sam napisał, a nie za to, co napisał ktoś inny.