Ogryzek napisał(a):

Chłop już odleciał i został demagogiem. Każdą normalną krytykę, wątpliwości podciąga pod "hejterstwo" i inne "myślozbrodnie". Typowy totalniak w myśleniu. Jego i tylko jego zdanie jest prawdziwe.
Zarówno Ty jak i wymienieni koledzy akurat nie jesteście hejterami. Z wieloma poglądami również Twoimi się nie zgadzam, ale nie wpadłbym na to co "totalniak" wolfy żeby Ciebie tak nazwać.
|
Wystarczy wziąć parę wypowiedzi choćby z Jaroo1:
Jaroo1 napisał(a):
|
od strony trenerskiej on nie ma żadnego warsztatu. On się zna na teorii, na trenerce można powiedzieć, ze w ogóle się nie zna
|
Jaroo1 napisał(a):
|
To tak realnie do czego on się nadaje jako trener? Do tarcia chrzanu jedynie.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Rude nie ma żadnego pomysłu na ten klub.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Był tu zapowiadany jako znawca wszystkie, a się okazuje, ze nawet wraz ze sztabem nie umie zespołu przygotować. Mało tego, umieć, nie umieć kij w to, oni ich zajechali i się połamali wszyscy, od młodych po starych włącznie.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
A on idiota, klejny binarny, inteligentny Rude, jeszcze chciał tu ściągnać Murzyna co rok był kontuzjowany.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
W klubie jest chaos, klub mem, cyrk, amatorzy, idioci, prezes celebryta.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
To analityk, teoretyk, dobry do pogadania na kursach trenerskich. Trenerem jest można powiedzieć w teorii. Nie poradził sobie ani w Kostaryce słabej, ani III lidze hiszpańskiej, u nas ma start jak Wuja czy Sobol. Czy on się od nich 2 różni? Niczym.Może za 5 czy 10 lat, jak mu coś zacznie wychodzić, to będzie dobrym trenerem.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Ale ja nie myslałem, że ten Rude to jest taki ch.j podły
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Bajka za bajką dla debili leci. Debile jeszcze bronią oszusta.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
od początku pomysł z Rude to po pierwsze był niewypał, bo to analityk a nie trener, oraz cała opowieść o jego zatrudnieniu (poprzez AI) to była fikcja.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Szukanie kwadratowych kół. Zamiast wybierać normalne, optymalne i proste rozwiązania to lepiej ściągnać magika Rude, który się okazuje cieniasem (...)Tak wam jebaniec w głowach namieszał, że bronicie gówna, zamiast go do muru przyciskać co on odwala.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Dwa mecze tylko zagraliśmy a raczej już można że sporą dozą pewności założyć że trener zupełnie się nie nadaje i ta drużyna nie zrobi żadnego postępu ani za trzy ani za 13 kolejek.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Ogólnie słaba drużyna, kopacze bez charakterów, zbieranina byle kogo co prawda z potencjałem ale tu każdy puzzel jest od innej układanki, słaby trener, bardziej analityk niż trener i prezes świr-celebryta.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Ludzie, Rude się nie sprawdził, nie gramy nic, drugi mecz to było kopanie się po czołach.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Tak, chciałem Rudego zwalniać od razu bo nie jestem debilem takim jak ty, który na gówno owinięte w papierek będzie mówił cukierek.
|
To nie jest hejterstwo tylko zdroworozsądkowa krytyka i uwagi?

Otóż nie, to zwykły, wulgarny hejt.
Żałosne. To się samo komentuje.
Jeszcze ktoś będzie wyskakiwał z tekstami, że tu nie ma hejtu, a jest tylko przedstawianie krytycznych uwag z powodu rzekomo niezaspokojonych oczekiwań?
Grupka osób od początku zatrudnienia Rude wychodzi z siebie, by atakować zarówno jego jak i Królewskiego głównie dlatego, że jeden jest wyborem tego drugiego, a drugi ich obiektem nienawiści, obwinianym o wszystko, o co popadnie. Czasem też dlatego, że Sobolewski był dla nich dobrym trenerem, którego długo bronili.
Wolfy trafnie podsumował rzeczywistość i intencje tej grupki osób. Niektórzy w niej są po prostu inteligentniejsi niż Jaroo i sprytniej dobierają słowa.