Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2024, 20:02
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Tak, piłkarze są od grania, a klub jest od płacenia w terminie. Jakby Ci szef nie płacić 2 miesiące to na pewno byś mlaskał że zatrudnia kolejnych pracowników mając już 30 innych na etacie
Jakby mi szef nie płacił to nie byłby długo moim szefem, to do mnie piszą największe na świecie firmy czy rozważę ich ofertę, a nie na odwrót. I nie, nie teoretyzuję, był jeden taki pracodawca i szybko się rozstaliśmy, z relacji kolegów którzy zostali - nie ja byłem na tym stratny. Obyło się bez mlaskania, po prostu uśmiechnąłem się na propozycję przedłużenia kontraktu i powiedziałem do kiedy mają być zaległe pieniądze.

Za to Sapała najlepsze co może zrobić to zamknąć mordę i pracować na treningu licząc że może to nie będzie koniec jego kariery. A powinien.

Taka subtelna różnica między kimś kto jest ceniony w swojej branży dzięki pracy a bumelantem którego chronią tylko przepisy związku. Bo widzisz, przepisy nie bez powodu przewidują opóźnienia nie dłuższe niż trzy miesiące. Pomyślałeś kiedyś dlaczego? Czemu trzy a nie jeden? Oświecisz nas?

Pomijam fakt Twojej hipokryzji i zakłamania, bo oboje wiemy że w Polsce jest raptem kilka klubów bez opóźnień, a Sapała nie może już nawet marzyć o pracy w żadnym z nich. Wisła ze swoimi opóźnieniami to i tak top polskiej piłki w terminowości, kto się interesuje ten wie.

@Patryko - Dawidowski?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.03.2024 o godz. 20:14.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując