|
Ale dlaczego robicie z Wisły biedny klub?
Wszystkie wskaźniki mamy w normie:
- zaległości w pensjach nie przekraczają 1,35 miesiąca
- prezes chwalił się, że klub funkcjonuje bez kasy od Socios i on od nich pieniędzy nie woła
- 2 k euro dla Omraniego to dla nas niewielki wydatek i Wisłę na to na spokojnie stać mimo długów
Ja nie wiem czego Wy się naczytaliście i naoglądaliście ale uspokójcie się bo wszystko to co napisałem to są słowa prezesa, a Wy nie wiem w jakim celu demonizujecie?
Zapewne nie było pożądanych piłkarzy dostępnych dla Wisły, pewnie mieli podpisane kontrakty, wszak jest środek sezonu więc robiliśmy takie nieoczekiwane transfery, które podsunęła AI.
Nie rozumiem tych narzekających wpisów bo mamy marzec a to wszystko prezes mówił jeszcze w tym roku w styczniu i lutym. Możliwe jest żeby w ciągu miesiąca nagle tak się w klubie z finansami pogorszyło? Wątpię.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|