Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2024, 22:51
Cytat:
Nie wierzę w to co czytam. Pan prezes który przez lata stosował strategię naskakiwania na rozmówców, zapraszania na spotkania czy organizowania pseudo AMA, żeby tu i teraz rozmyć temat, pan prezes który przy pierwszej okazji (gdy wreszcie znalazł się ktoś odważny i się z nim umówił na oglądanie dokumentów) zapaskudził zbroję i „zapomniałâ€ o spotkaniu pozwala sobie innych pomawiać o brak odwagi.

Najpierw proponuję poważnie potraktować rozmówców i zamiast godzinami przesiadywać na forum organizując spotkania proszę na szybko spełnić parę obietnic z nieodległej przeszłości.

Gdzie szczegółowy raport uzasadniający utrzymywanie na stanowisku Sobola?

Gdzie precyzyjna rozpiska kosztów i przychodów dnia meczowego?

To tylko dwie najbardziej spektakularne sprawy z ostatniego czasu. Jest tego pewnie z 10x więcej. Po nadrobieniu zaległości warto by się odnieść do bieżących pytań o licencję i jak to się stało, że po roku lansu, że na bieżącą działalność od Socios w przeciwieństwie do poprzedników nie bierzemy nagle wzięliśmy jednym strzałem więcej niż Ci poprzednicy przez rok. Potem będzie podstawa do organizowania spotkań.

PS. Czy tylko mi się ta strategia rozmywania tematu i unikania pytań poprzez organizowanie spotkań w odległej przyszłości kojarzy z słynnym „nie podoba się to podejdź pod gniazdo”? Tylko tutaj w pseudo-intelektualnym wydaniu?
Chłopie, przecież wpisy Królewskiego są tak denne, wpisy i ta jego taktyka na transparentność, podawanie "argumentów i faktów", że aż wstyd.
Dziwi mnie, że znajdują się idioci aby temu przyklaskiwać, idioci, którzy się jarają wszystkim i nie wiem czy udają czy im intelektu brakuje, bo praktycznie dzień dnia są opluwani w ryj przez własciciela klubu i tego nie widzą/nie rozumieją

No ale widać po WSH każdy jest szczęśliwy, że bandziory kasy w torebkach z klubu nie wynoszą i wymagań wielkich względem Jarka nie ma.

Nawet te jego dwie ostatnie wizyty na forum gdzie chyba łącznie ze 3-4 godziny spędził i nadal nie wyjasnił kwestii przychodu z PP, udaje, ze nie widzi tych pytań... Żenada po prostu. Znowu jakieś swoje gierki stosuje. W sumie może chodzi mu o to aby tu mordy zamknąć wszystkim do czasu spotkania - pokazuje, że jest otwarty na wszystkich, nawet na tych idiotów z forum - a w tym czasie niech Socios przegłosuje, że da kasę.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując