Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2024, 12:46
jaroslaw.krolewski napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam te historie spiskowe z krypty to az mnie na smiech zbiera. Ogarnijcie sie ludzie bo to juz przybiera forme wielkiego standupu.

Argument o wyciagniu jakichkolwiek pieniedzy z cateringu jest tak zabawny ze tylko pokazuje jakosc procesow umyslowych w tym watku a raczej glupot wypisywanych.

PS. Lechia (tak mi sie wydaje) uzyskuje pozyczki do klubu od nowych inwestorow a nie wklad na kapital (BUM!)
PS2. Regulamin o wskaznikach PZPN odnosnie straty i kapitalow ujemnych jest JAWNY - sekcja 12.4.
PS3. Socios nie jest od zarzadzania klubem - nie to jest celem stowarzyszenia.

Zaproponowalem Panstwu z tego forum spotkanie po meczu z Motorem osobiste - FACE to FACE. Jak macie "te jaja" o ktorych tu tak czesto piszecie to zalecam sie pojawic, zebrac pytania, a jak nie to bawcie sie dalej w te swoje gierki i zabawne oraz infantylne teorie. Ja sie nie bede odnosic do tych bajeczek. No chyba, ze sobie nie dacie rade poradzic merytorycznie z programistą z Gorlic twarzą w twarz i stchórzycie i Wasz wplyw na Wislacka rzeczywistosc to dalej będą no-nameowe wpisy na forum.

serdecznosci
1.Wydaje Ci się czy masz pewność?Czyli jednak uzyskują a nie lecą na żebry do kibiców.
2.Nie widziałbym nic złego w zadłużaniu klubu gdyby to oznaczało rozwój w jakiejkolwiek dziedzinie jego funkcjonowania a my poza pięknymi słowami i ideami z Marsa nie robimy nic.Gadkę o nowoczesnym klubie sobie daruj.Pewnie pamiętasz ten cytat"Nie umiecie chodzić a chcecie biegać"
3.Skoro to takie nic to po co wyciągasz po to ręce?Mówiłeś że tego nie zrobisz.

Na razie to możesz odnieść się do rzeczy poruszanych tu na forum.Nie potrzeba do tego "ustawki" face to face. I tak zazwyczaj zapominasz na nie się zjawić.
Odpowiedz cytując