Jagul napisał(a):

Czy ja gdzieś podważyłem?
Ja po prostu wskazuje, że te wywiady są chuja warte. A Ty stworzyłeś całą teorię w oparciu o pochwały kopacza
|
O dobrej współpracy w drużynie na linii trener-zawodnicy świadczą nie tylko wypowiedzi prasowe tych ostatnich, ale właśnie też wyniki i postępy w grze zespołu, realizowanie nowej taktyki, indywidualny rozwój przynajmniej niektórych zawodników, ich zachowania na boisku podczas meczów. To wszystko istnieje i przede wszystkim na tej podstawie widać, że ta współpraca układa się dobrze, a piłkarze nie tylko deklaratywnie wierzą w to, co robią, a także w ten sztab i w ten projekt.
Wywiad tylko to potwierdza.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze"