Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2024, 11:49
@FraMat - porównujemy serię konkretnych meczy z tymi samymi rywalami w tym konkretnym sezonie, bo tylko to ma sens. Jeżeli jesteś za głupi (albo tylko udajesz) i nie wiesz dlaczego nie porównujemy z okresem kiedy Sobolewski miał makabrycznie przepłacony skład i grał z zespołami z innym potencjałem (Stal prowadził Myśliwiec i biła się wtedy o awans, dla przykładu) - to Twój problem. Ale oczywiście - możesz zrobić skręcone porównanie punktowania - najlepiej zgłoś się do MaLk, on jest w tym ekspertem, jego porównanie Sobolewskiego do Brzęczka w zeszłym sezonie to absolutny złoty standard...

Jedynym sensem tej zabawy (poza doprowadzaniem do białej gorączki hejterów których wymieniłem, co jak widać działa ponad oczekiwania*) jest pokazanie reszcie (która ma zwykle pamięć muszki owocówki) jak jest. To zabawa bez tezy, zaczynając ją nie mogłem wiedzieć jak będziemy punktować, ale mocno utrudnia popuszczanie wodzy fantazji hejterom.

Po prostu - macie mniejszą przestrzeń do manipulacji, ale potraktujcie to chłopaki jak wyzwanie i możliwość rozwoju, inaczej skończycie jak KOALIK czy Jaroo1, wrzucając monologi które mało kogo interesują. I głowy do góry - na pewno za Rude coś przegramy, zremisujemy, może w ogóle nie awansujemy. Nie wszystko stracone tylko dlatego że mamy dobry początek sezonu.

Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.03.2024 o godz. 11:58.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując