doktor granat napisał(a):

Chcesz powiedzieć, że WSPÓŁWŁAŚCICIEL KLUBU, który od PRZESZŁO 5 LAT ma wgląd, jeśli tylko zechce spojrzeć (a chyba powinien chcieć) w papiery z informacjami nt. przychodów i kosztów z każdego dnia meczowego mógł się ZSZOKOWAĆ, że za widownię 28 tys. z Widzewem są takie dane (o ile prawdziwe), że jest 300 tys zysku?
A wiosną 2023 jak była publika grubo ponad 20 tys to oczywiście finanse z dnia meczowego były nie wiadomo z jakiego powodu zupełnie inne niż dziś? A wtedy jak w ekstraklasie było po 25 albo komplet na derbach czy legii/lechu to też było zupełnie inaczej tzn. zysk bańka albo dwie?
Nieborak już kompletnie nie ma kasy no to postanowił tydzień temu pokazać jakieś liczby z dnia meczowego, które są oczywiście nie do zweryfikowania po to żeby tydzień później wyciągnąć łapę po kasę.
Przez 5 lat nie było kompletnie transparentności w temacie zysku z dnia meczowego, pojawiła się właśnie teraz, przypadkiem na tydzień przed hmm szantażem, że jak nie dacie kasy to klub się już teraz położy? Bo paroletnia radosna działalność rodziny i jarka spowodowała, że jest już tak bardzo źle?
Dla mnie ogromna większość twórczości JK to kity i manipulacja, która wydawałoby się, że się już dość mocno zużyła, ale jak ktoś uważa inaczej to jego sprawa. Jak zwykle czas pokaże czyje obserwacje i przewidywania się sprawdzą. I nie sprawi mi ani grama przyjemności jeżeli przypadkiem się okaże, że to wszystko idzie tak jak mi się wydaje.
|
a jak mówił że wychodzimy na zero przy 16k frekwencji to czego nie wiedział?