Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2024, 12:54
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Póki co raczej nie ma o tym mowy. Jest to kapitan, do tego to chyba jego pierwsze, wyraźnie słabsze spotkanie (chociaż Karcz dał mu za ten mecz 6, więc chyba się po prostu nie znamy). Myślę, że w jego przypadku jedno zawalone spotkanie (czyli popełniony błąd kalibru Szota z wczoraj) też niczego nie zmieni. Zmiana na Łasickiego nastąpi po 2-3 słabych lub bardzo słabych meczach Alana pod rząd.
Nie wiem czy Rude tak do tego podchodzi. Zobaczymy. Na pewno naturalnym momentem zmiany są kartki.
Raczej Szot nie wyjdzie w pierwszym składzie w następnym meczu.

Łobodziński po meczu:

Cytat:
- Czy obawa? Nie obawy nie mam, bo my mamy za sobą też terminarz. My mamy za sobą mecz z Tychami, mamy mecz za sobą z Wisłą. Lechia, która może się z nami zrównać, to terminarz wiadomo jaki ma, bo ostatnie osiem kolejek grają z samą górą. Dalej uważam, że to Wisła jest głównym faworytem do awansu, zresztą wiedziałem i mówiłem o tym, że piłkarzy ma wyjątkowych, jak na tę ligę, no ale to sami piłkarze i ich jakość nic nie znaczy. Muszą stanowić kolektyw. Oni to zresztą - czy to w meczu pucharowym, czy dziś w drugiej połowie to pokazywali, więc Wisła na pewno będzie się liczyła do końca - zakończył trener Łobodziński.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.03.2024 o godz. 12:59.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując