Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2024, 06:40
Rude miał proste zadanie, awansować bezpośrednio. Jeśli będą baraże to będzie to loteria i prawdopodobnie baraże to i z Sobolem mogły być, a zapewne z Jopem tym bardziej.
Obecnie nasze wyniki to coś w stylu Sobola rok temu. Wygrywamy z cieniasami (jak ta seria 7 wygranych rok temu) a tracimy pkt z czołówka (jak te wszystkie przegrane mecze z czołówka na wiosnę) co prawdopodobnie zabierze nam możliwość bezpośredniego awansu.
Czyli wypisz wymaluj jest to samo co rok temu. Ciekawe jak się skończą baraże.
Ile potrzebujemy pkt do zajęci 2 miejsca, minimum 25? Może 28? Jest 11 meczów czyli 8-9 trzeba by wygrać + jakiś remis. Realne? Nie sądzę.

Znowu należy podziękować Królewskiemu bo taktycznie zniszczył konkurencję w tym sezonie. No tak to pięknie zrobił trzymając na siłę Królewskiego - i tak los mu dał szansę tym że Jop zrobił te 6 pkt w lidze na koniec rundy), a później wsadzając na minę nowego trenera, że hoho.

No ja jestem zachwycony tym że po blamażu rok temu, kompromitacji z ZS i Puszcza, daliśmy radę w tym sezonie znowu sprawić, że cały sezon zamknie się w 1-2 meczach barażowych.

Zostało 11 meczów i mamy do zrobienia praktycznie powtórkę z serii Sobola, gdzieś tam porażki mogą się wkraść po drodze ale właściwie "wszystko" trzeba wygrywać jak leci. Super
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując