Cytat:
|
No niestety cytuję tylko Ciebie ale może się domyśli.Swoją drogą nie przypuszczałem,że to taka chorągiewka
|
Dziękuję za zacytowanie, niech Ci Bóg w wężach wynagrodzi.
Tu każdy z grona Markus-drozd-wolfy-lesio - to szmata i chorągiewka.
Nawet jak przyjmiemy, że jadę po bandzie z Rude i Królewskim (od momentu jak już zauważyłem, że gościu kłamie co chwila i za dużo pajacuje w mediach), że przesadzam, to taka szmata jak wolfy nie ma prawa się odzywać skoro sam hejtował Sobola, a wychwalał Brzęczka, Markus szmata, która mnie pomawiała, że ja jestem jakiś pro PMS, że bronię jakichś układów w polskim bagienku. No i w ogóle to pisanie ze 3 miechy przez Markusa w każdym temacie, że tylko trener z Hiszpanii tu może pomóc (gościu co komuś sugeruje, ze jest 100% pro PMS, sam jest 100% ale pro zagraniczna myśl szkoleniowa), drozd - pierwsza szmata, która to nawymyślała na mnie i non stop coś pieprzy, ze ja Hyballę zwolniłem, no i ogólnie zjeb, który jak coś sobie wymyśli o zapieprzaniu itp to już nie ma zmiłuj. Dołączył do nich chorągiewka lesiu.
No i te zjeby jedyne co potrafią to pisać swoje mądrości i się po plecach poklepywać. Np taki zjeb Markus - nie obrażam Cię, mówię jedynie prawdę, no bo zobacz - taki Markus będzie mówił, że ja jestem chory, hejter, sraczka i z lesiem się klepią po pleckach, przytakują sobie, a Lesio w 2 tygodnie już powiedział wszystko co złe i dobre na Jopa, Rudego, Sobczaka, Rodado i Krolewskiego. No zjeby. Markus mnie wyjaśnia, ze jestem chorym hejterem, a trzyma z leszkiem, który w dużej mierze zachowuje się tak samo jak ja. Jaja.
Ale tak jak napisałem, chorzy ludzie opanowali to forum. Zwykłe chorągiewy.
Cytat:
|
Karherop, pomylić się w przewidywaniach -ludzka rzecz. A jechać po Wiśle w każdym poście i mieć z tego satysfakcję jak jaroo1, to zupełnie inna sprawa.
|
A jeszcze to mi umknęło a jest bekowe. Gościu po wygranej z Widzewem, upomniany przez Karherop'a, że ruga hejterów, a sam mówił, e będzie dramat w tym meczu.
To napisał typ, co po meczu z Tychami wywalił jaja na Rudego, Hiszpanów, całą Wisłę, kazał im wypierdalać, a za kilka dni po meczu z Widzewem zaczął lizać rowa Rudemu i społce.
Czyli tak, wygraliśmy ze Stalą, wystarczyła jedna porażka z Tychami aby lesiu się zesrał i jedna wygrana z Widzewem aby znowu chorągiewka sie przestawiła.
No i jak ja piszę źle to jest hej, jak lesiu mówi zeby wypierdalać i jedzie po dudzie, Sobczaku itp to nie jest hejt tylko opinia.