|
Senior Member
|

04.03.2024, 23:43
|
Jaroo1 napisał(a): 
Jak już zacząłem wyjaśniać odklejeńców - wolfyego - to może czas na kolejnego zjeba i po.......eńca, do kolekcji z wolfym, markusem i drozdem - leszekpw. Kilka wpisów:
Przed meczem z Arką:
Po wygranej świni z Tychami
2 dni później:
Wpisy z dzisiaj:
Przed meczem pucharowym:
Wpisy w odstępie kilku godzin. Leki zaczęły działać? A może przestały?
Hmm pierwszy napastnik to Rodado, a drugi? Ten drewniak Sobczak? Bo jeszcze 9 godzin wcześniej tak o nim pisał.
Mowa nienawiści w stosunku do Goku
Mowa miłości w stosunku do nowego trenera
Tutaj znowu mowa nienawiści, tym razem w stosunku do samego siebie. Leszek, akceptujesz siebie? Kochasz siebie?
29 lutego godzina 12.
Trenera mamy teraz (tak markus usunąłem przecinek, żebyś się zaraz nie zesrał o to przypadkiem)
Przed meczem z Tychami:
Po meczu z Tychami, 23 lutego, godz 22
Mowa nienawiści, znany nam wszystkim hejt Dobrze, że trenera mamy teraz, bo jak widać 6 dni wcześniej trenera nie mieliśmy.
Kurde, to z 24 lutego, tu też trenera nie mieliśmy. Jak widać jeszcze tydzień temu świat wg leszkapw wyglądał inaczej.
Rude won
Leszek i jego optymizm
Cofamy się o kolejne dni, tym razem przed Stalą. 19 lutego:
Leszek 19 lutego jedzie po Leszku z 24 lutego
Chwilowe czarnowidztwo
Wsparcie dla Dudy
Obrońca Ratona jeszcze w połowie lutego mówił:
Po kontuzji Brody i braku ściągnięcia kolejnego bramkarza:
Hejt na prezesa:
W grudniu Sobczak nie był drewniany a Rodado można było opchnąć Lechowi:
Wszystkie wpisy oprócz ostatniego są w lutego tego roku. Dalej mi już się wklejać i szukać nie chce.
Co można powiedzieć o takim człowieku? Hejter? Chorągiewka? Szmata?
Od pewnego czasu zauważyłem, że coś złego dzieję się z tym forum. Ludzie chorzy psychicznie, z jakimiś urojeniami, zmieniający zdanie w zaleznosci od pogody czy od tego jak leki zaczną działać/przestaną działać dobrali się w takie towarzystwo i próbują osądzać innych, medrkować. Problem w tym, że wszystkie wpisy są widoczne i sprzeczne, do tego co sami głoszą i szybko można ich powyjaśniać.
Mi się właśnie dzisiaj zebrało na takie wyjasnianie szmat z tego kółeczka wspólnej adoracji wolfy, lesio, markus, drozd - także przepraszam za spam ale musiałem te szmaty podsumować.
leszekpw zwykła szmata i chorągiewka, w zanleżności od wyników hejtuje albo chwali trenera, piłkarzy itp. Inaczej, zawsze można zmienić pogląd, ale nie co kolejkę, a tak się zachowuje leszekpw vel szmata.
|
Czekaj ja mu to zacytuje 
|
|