Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2024, 09:41
Postanowiłem zrobić małe podsumowanie, bo jest z czego, takze warto się oprzeć na wpisach zamiast teoretyzowaniu i paplaniu.

Cytat:
Klasycznie, Rude Watch. Średnia punktowa po Stali, Tychach i Odrze:
Rude: 2.0
Sobolewski: 0.33
Wolfy, kolejny odklejeniec i po.......eniec, który tak wszystko nagina aby było pod jego chore teorie.
Tutaj porównuje jakies 3 najgorsze mecze Sobola i wyciąga średnia z dupy żeby pokazać go z jak najgorszej strony.
Cały czas jest jechane tylko po Sobolu, tymczasem hipokryta wolfy słynął z bronienia... Brzęczka do upadłego.

Wuja:
średnia w 1 sezonie w Wiśle, w ekstraklasie 0,77 pkt, na 13 meczów. 17 miejsce w lidze
w 2 jego sezonie, w I lidze, średnia 1,42 pkt, na 12 meczów, 9 miejsce w lidze

Sobol:
1 sezon, I liga, średnio 1,95 pkt, na 22 mecze, 4 miejsce w lidze
2 sezon, I liga, średnio 1,47 pkt, na 17 meczów, 8 miejsce w lidze

Sobol łączna średnia 1,74 pkt/mecz. Wuja łącznej nie podaję bo nie ma co mieszać ekstraklasy z I ligą.

Czyli generalnie dwóch cienkich trenerów, parodystów. Nawet można powiedzieć, ze Sobol lepszy bo w tym drugim sezonie dłużej siedział, na siłę go trzymali i nie uciekał, a na 17 meczów miał lepszą średnią niż Wuja na 12 - gdzie Wuja szybciej wyjebał, zanim sie zaczeła totalna katastrofa to już uciekł.

Wolfy jest znany z nienawiści do Sobola i lizania rowa klanowi truskolaskiemu

Wolfy o układzie truskolaskim:
Cytat:
Moim zdaniem powinien tym wszystkim .......nąć, żeby mieć spokój od tych kurew które u nas uchodzą za kibiców.
"Wierni po zwycięstwie, obsrani po porażce".

Po co mu to było?

Przy okazji, gdyby ktoś się zastanawiał dlaczego żaden biznes nie zainwestuje nigdy w Wisłę - żeby potem internetowa i stadionowa patologia ich bluzgała, bo piłkarze mają słabszy okres?

Szkoda mi Błaszczykowskiego, tak po ludzku, nie powinien się był w to bagno ładować. Czwarta liga załatwiłaby sprawę większości mend które teraz są balastem dla klubu.
O negatywnych przewidywaniach co do dalszej formy zespołu przez jednego z użytkowników:
Cytat:
Jakiś skan kuponu, czy jednak mamy do czynienia z internetowym impotentem który chciałby napluć w twarz Brzęczkowi ale może tylko pisać w internecie, do tego raczej bez sensu?
Cytat:
@Arek85 - porównamy Twoje typy z realnymi wynikami, ale wychodzi na to że bukmacherzy to debile. Obstawiłeś już Chojniczankę? Spore przebicie.
Jak się okazało, Chojniczanka - Wisła 1:0
Po tym meczu Wuja zdezerterował hehe

Cytat:
Nie przypadkiem te same stwierdzenia (brak ławki rezerwowych, niezdolna młodzież bezsensownie forowana, pozbywanie się kluczowych pilkarzy bez analizy wpływu na grę drużyny) są powtarzane od czasów Stolarczyka.
Za każdym razem idioci domagają się głowy trenera.
Ani razu to nie pomogło.
Cytat:
Na pytanie co Brzęczek widzi w Szocie czy Szywaczu odpowiedź brzmi - pewnie nic. Ktoś musi grać...
Początek sezonu w I lidze za Wuja, jak jeszcze mieliśmy lidera:
Cytat:
To ja też, żeby nie zawieść fanów - piszący o zwolnieniu trenera albo podsumowujący go negatywnie są debilami Nie będę uzasadniał dlaczego zwalnianie trenera na etapie budowy od zera zespołu któremu jakimś cudem udaje się wyciągać średnią powyżej dwóch punktów, zajmuje pierwsze miejsce w tabeli i przy okazji trafił z większością transferów świadczy o upośledzeniu intelektualnym.
Cytat:
Eeeee, przesadzasz z optymizmem. "To tylko Resovia", "Arka nas wyjaśni", "Biegański ratował nam dupę" (jedna świetna interwencja z dobitką, reszta to coś co musi obronić). Nie odbieraj ludziom jedynej radości jakiej mają - plucia na klub, właścicieli, trenera i piłkarzy.
Cytat:
To jest właśnie problem z sarkazmem - zakłada inteligencję u odbiorcy, na czym można się mocno przejechać. Zwłaszcza na forum które z założenia miało być kibiców klubu, a w rzeczywistości skupia głównie sfrustrowane stare mendy które szukają każdej możliwości żeby napluć na klub.

Mimo wszystko uważam że podpis jest adekwatny skoro po jednym remisie u siebie są odklejeńcy wróżący nam spadek do drugiej ligi, a po 4 punktach w dwóch meczach - max środek tabeli A jeśli ktoś po samym podpisie uzna że mam podobnie - cóż, FraMat, trzeba było też przeczytać post powyżej
Oczywiście jak się później okazało, Wuja musiał uciekać bo groził nam środek tabeli na stałe, a może i spadek

Dobra, starczy. No po średniej 0,77 pkt w ekstraklasie wolfy od początku bronił Wuja, a w I lidze to wróżył mu same sukcesy, szczególnie się podjarał jak Wujowi wyszło 5 pierwszych meczów.

Wolfy o Sobolu:

Cytat:
Myślę że 4 punkty, jak dla Sobolewskiego i reszty ułomów w sztabie - ideolo. Jeszcze potem wyjdzie idiota na konferencję, zacznie opowiadać jaki to z niego jest fachowiec, a na koniec zjebie kibiców że go nie szanują. Potem nasz X-men Jaruś będzie .......ił jakie to mamy świetne statystyki w ataku, po kolejnym remisie bez goli. Taki cyrk to tylko u nas...
I co tu się okazało? Nagle jak familia truskolaska przestała mieć taki wpływ na Wisłę jak wcześniej to zczęło się obrażanie Królewskiego. Wcześniej był płacz, że kibice to debile i chamy i przez nich nie ma inwestora bo kto by chciał między takie bydło wchodzić ale jak Sobol był trenerem to co drugie jego określenie to "idiota" itp. I jeszcze wolfy stanął w obronie kibiców, ze ten ułom (Sobol) śmie powiedzieć na konferencji, że kibice go nie szanują.

Cytat:
5 na 15 meczy wygrać - ja .......ę, to jest dramat. To jest niepojęte jak można być takim nieudacznikiem. Nawet ja nie zakładałem takiej degrengolady.
Za Wuja każdy dramat był ok

Cytat:
Najlepsze co może nas spotkać to solidne w.......e z Polonią i Lechią.
Życzenie dobrze klubowi

Cytat:
Jakiekolwiek próby obrony tego trenerskiego imbecyla i jego niedorobionego sztabu to sabotaż.
Obrażanie pracowników klubu. No ale bronienie Wuja do końca sabotażem nigdy nie było

Cytat:
Do jednego się tylko odniosę:
Sobolewski twierdzi że kibice niesprawiedliwie go oceniają, nie mają kompetencji, nie widzą tego co robi na treningach. No właśnie, nie widzą. Widzą to gówno które gramy.
Po przegranym barażu z Puszczą
Cytat:
Co za łysy debil.
Cytat:
Dobra dobra, bo widzę że wygrana z kandydatem do spadku już zgrzała berecik.
Hehe, jak Wuja wygrywał byle jak, z byle kim to była podnieta, że lider 1 ligi po kilku kolejkach

Cytat:
Przy cyrku jaki odwala Sobolewski to my za chwilę będziemy liczyć punkty potrzebne do utrzymania.
Cytat:
Dla mnie nadal Brzęczek mógł zostać do końca rundy, zwłaszcza że drużyna grała ciraz lepiej a zmiana na Sobolewskiego - cóż, nie ma wielkiej poprawy.
Hehehe

Dramat. Imbecyl, który się kreuje na znawce, na obiektywnego. I jeszcze na kulturnego

Musiałem chama podsumować, bo tutaj jawnie na Sobola jedynie jechał, Brzęczek j JB to ideały chodzące. Teraz też jak inny trener niż Sobol to już w samych superlatywach.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując