Cytat:
|
2. Ze wszystkim co na tym forum przez ostatnie pare tygodni insynuujesz, nie jest mi po drodze z takim toksycznym, negatywnie nastawionym typem jak Ty.
|
A co jest toksycznego w tym, że napisałem, że Odrze i Stali bliżej do strefy spadkowej, sa to cienkie zespoły. I wygraliśmy z nimi na farcie/w męczarniach. Gdzie tu masz jakąs nieprawdę?
Dla mnie to jest śmieszne na siłę robienie z Rude nie wiadomo jakiego fachowca, tym bardziej, że sam Sobol miał swego czasu podobne wyniki, nawet lepszą grę, drużyna Jopa też grała lepiej.
Także na takie pieprzenie to jestem uczulony. Podniecanie się na siłę, podobne do tego jak przy serii Sobola.
Odra po 12 kolejkch, lider, 27 pkt, bilans 8-3-1,średnio 2,25 pkt na mecz
Stal po 12 kolejkach, 12 miejsce, 12 pkt, 4-2-6, 1,0 pkt/mecz
Tychy po 12 kolejkach, 4 miejsce, 22 pkt, 7-1-4, 1,83 pkt/mecz
Ostatnie 10 kolejek - przyjmijmy, że te 10 kolejek to jest taki w miarę ok wyznacznik formy na czas teraźniejszy:
Odra, 16 miejsce, 7 pkt, 2-1-7, 0,7 pkt/mecz
Stal 14 miejsce, 9 pkt, 2-3-5, 0,9 pkt/mecz
Tychy 5 miejsce, 18 pkt, 6-0-4, 1,8 pkt/mecz
Jak więc widać w praktyce, a nie w teoretycznym .......eniu, zagraliśmy z dołem tabeli i z mocnymi I ligowymi Tychami. Z dołem wymęczyliśmy wygrane, Tychy z górnej części tabeli nas zniszczyły.
Obydwa wygrane mecze miały taki sam obraz gry jak za czasów Sobola.
Chcesz się tym podniecać, Twoja sprawa ale nie pierdziel głupot w moją stronę, jak robię jakąś logiczną ocenę tego.