Wyświetl pojedynczy post
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2024, 21:00
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie rżnij głupa, porównujemy ten sezon (w którym nie ma Fernandeza, Muli i Igbekeme) i te same mecze które grał Rude. Albo rżnij, jeśli musisz.
Nie wiem do porównujeMY, co najwyżej widzę co porównujesz Ty.

Oczywiście, jak zawsze, według bliżej nieokreślonych kryteriów, żeby pasowały do tezy (tak jakby teza o tym, że Sobolewski w tym sezonie to była katastrofa, potrzebowała takich łamańców). W ten sposób patrząc, to Sobolewski nie miał na etapie grania "tych samych meczów" ani Carbo, ani Brejgu, ani Urygi (w meczu z Opolem dopiero wchodził na końcówkę), częściowo Colleya i tak sobie można wyliczać, choć nie wiem co to ma wnieść. Wiadomo, że składy się zmieniają cały czas i będą się zmieniać.

Cytat:
Ja oglądałem ten mecz i tak się składa że do wejścia Olejarki dominowaliśmy.l na boisku. Ale tak to jest jak się nie zna kontekstu dla statystyk.
Dlatego mówię, że ja meczu nie oglądałem i nie będę dyskutował ani o jakości, ani o przebiegu gry.

Jeśli gramy coraz lepiej, to super. Co najwyżej Markus się zapłacze, że miałem rację z tym czasem na nauczanie się ligi, ale co zrobić?

Na tę chwilę najważniejsze są punkty. Do awansu daleka droga i wygrywanie co drugiego meczu ligowego nie daje nam nic więcej niż baraże. Potrzebujemy średniej 2,17 do końca rundy.
Odpowiedz cytując